Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Efter seks års pause fra frisørsaksen: Camilla er tilbage i salonen

Tanja Fabricius, til venstre, har givet sin veninde Camilla Zeerow muligheden for at vende tilbage til frisørfaget og prøve den genvundne lyst til faget af. Begge håber, at det ender med, at Camilla bliver frisør på fuldtid i Stjernehår. Foto: Mette Christine Schulz
Efter seks års pause fra frisørfaget vender Camilla Zeerow nu tilbage til faget. Savnet til faget blev for stort, og nu har veninden Tanja Fabricius givet hende plads til at afprøve den genvundne lyst til faget i sin salon Stjernehår.
Annonce

Aabenraa: God kemi og venskab kan føre til meget.

For Camilla Zeerow fra Løjt har det nu ført til, at hun har fået en unik mulighed for at vende tilbage til frisørfaget nogle timer om ugen i Stjernehår  på gågaden for at afprøve det savn til faget, som hun har følt det seneste år.

- Lige pludselig kom lysten tilbage. Jeg savner det kreative, så jeg tror ikke, det kapitel er helt lukket alligevel. Mine døtre siger også, at jeg taler om hår hele tiden. Jeg savner at vise, hvad jeg kan, og jeg er nødt til at prøve det af, fortæller hun om baggrunden for sin tilbagevenden til faget.

Camilla Zeerow var en kendt frisør i Aabenraa efter hun blev uddannet i én af byens saloner for 20 år siden. Siden var hun hos House of Fashion og til sidst havde hun salon hjemme i privaten i Løjt, men personlige årsager gjorde, at hun i 2014 lukkede den og blev pædagog i den lokale børnehave i stedet for.

- Jeg havde brug for at finde mig selv, og jeg har virkelig lært noget om mig selv de seneste år. Men nu glæder jeg mig til at komme i gang og se mine gamle kunder og nye kunder, siger hun.

Annonce

Fedt med denne mulighed

Den tætteste kollega i Stjernehår er også én af hendes bedste veninder, for da Camilla Zeerow og ejer af Stjernehår, Tanja Fabricius, for mange år siden arbejdede sammen i House of Fashion, opstod der en god kemi.

For seks år siden rendte de tilfældigt ind i hinanden på en p-plads i Løjt, hvor de begge bor, og siden er venskabet vokset.

- Vi har haft meget gavn af hinanden de seneste seks år, og i dag bor vi også på samme vej. Vores venskab er specielt, og det bliver ikke ødelagt af, at vi nu også arbejder sammen. Vi er allerede et godt team sammen med vores elev Sophie, siger Tanja Fabricius.

Tanja Fabricius, siddende, og Camilla Zeerow glæder sig til at udvide deres venskab til nu også at være kolleger i Stjernehår. Foto: Mette Christine Schulz

Det var hendes invitation til en gallafest i branchen sidste år, der genoplivede Camilla Zeerows lyst til at være frisør. Siden ulmede den, og en dag spurgte Tanja Fabricius, om Camilla mon søgte arbejde som frisør.

- Det er fedt med den her mulighed, fordi jeg beholder mit fuldtidsjob i børnehaven. Min leder i børnehaven er også med på mit bijob, og hun har givet mig muligheden for at få en fast fridag, hvis jeg får brug for flere timer i salonen. Jeg har jo været helt væk fra frisørfaget, men det er ligesom at cykle - man glemmer det ikke, fortæller hun.

Annonce

Gamle kunder vender tilbage

Camilla Zeerow begynder med ti timer i ugen i Stjernehår, og der er allerede blevet lagt mærke til hendes tilbagevenden.

- Der er mange, der undervejs har spurgt mig, hvor jeg var henne, og nu kommer folk ind, fordi de ser mit ansigt på gadeskiltet. Jeg er glad for, at folk husker mig, og jeg glæder mig til at se, om nogle af mine gamle kunder vender tilbage, siger hun.

Det varer dog ikke mange øjeblikke efter interviewet er slut, før den første "gamle" kunde står i salonen og udtrykker sin begejstring over Camillas tilbagevenden.

- Jeg har haft noget, som jeg var rigtig god til, og nu kommer det tilbage. Det er bare så dejligt, og både Tanja og jeg håber, at det ender med, at jeg bliver frisør på fuldtid igen, smiler Camilla Zeerow.


Jeg har jo været helt væk fra frisørfaget, men det er ligesom at cykle - man glemmer det ikke

Camilla Zeerow


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce