Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Julemærkemarch med behørig afstand

Årets Julemærkemarch med udgangspunkt fra Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund foregår digitalt for at forhindre smitte. Arkivfoto: Claus Thorsted
Annonce

Kruså: Coronavirus sætter sine naturlige begrænsninger for større arrangementer i det offentlige rum. Det mærkes også hos Julemærkemarchen, der ellers hvert år afvikles første søndag i december med udgangspunkt fra Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund.

Julemærkemarchen gennemføres - omend som en virtuel begivenhed, idet deltagerne lægger deres gåtur ud på nettet og på den måde støtter børnene på Julemærkehjemmet.

- Det, mener vi, bliver ikke lige så indbringende, som det plejer, hvilket kommer til at gå ud over børnene, lyder det fra Mads Iversen på vegne af Round Table Kruså.

Organisationen har derfor sammen med Julemærkehjemmet, Hjerteforeningen Aabenraa og virksomheden BeaMii ApS udarbejdet en lidt anderledes - og sikker måde - at afvikle arrangementet på:

- Ved at udnytte de fire hjertestier i og omkring Kollund lægger vi op til, at man møder op ved én af stierne søndag den 6. december og går marchen i tidsrummet 9-14. Der vil være én-to repræsentanter fra Round Table ved hver sti til at lede folk i den rigtige retning, oplyser Mads Iversen.

Virksomheden BeaMii ApS har til lejligheden udarbejdet en app, der samler alle informationer om deltagerne, deres ruter og støtte digitalt, når app'en åbnes ude på én af ruterne.

- På den måde sikrer vi ingen personlig kontakt og god afstand, påpeger Mads Iversen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce