Hvert år bliver der produceret over 100 forskellige påskeøl rundt i det danske land. Vi har smagt på otte af dem og giver her vores bedømmelse.
Copy link address
Mette Christine Schulz mcs@jv.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Casper Lynge Givskov, til venstre, og Christoffer Beck har smagt på otte af årets påskeøl. De glæder sig over at se mange bryggerier begynde at løfte den gamle tyske tradition og levere et tårnhøjt niveau, når det kommer til Bockbiers. Foto: Timo Battefeld -
Påske Frokost fra Fur Bryghus. Foto: Mette Christine Schulz -
Fynsk Påske fra Ørbæk. Foto: Mette Christine Schulz -
Sunshine fra Midtfyns Bryghus. Foto: Mette Christine Schulz -
Økologisk påskebryg fra Herslev Bryghus. Foto: Mette Christine Schulz -
Økologisk påskebryg fra Bryggeriet Skands. Foto: Mette Christine Schulz -
Forår fra Krenkerup. Foto: Mette Christine Schulz -
Påske Bocken fra Viborg Bryghus. Foto: Mette Christine Schulz -
Easter Bock fra Thisted Bryghus. Foto: Mette Christine Schulz