Allan Jensen, som har Allans Dinér i Ansager og Vorbasse Kro sammen med Maja Rotvig, ser frem til det nye år og har store forretningsplaner i Ansager.
Copy link address
Michael Svenningsen MISV@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
- Jeg har mange idéer og drømme, jeg vil gøre alt for at realisere i 2022. Det skal komme alle i Ansager til gode, fortæller Allan Jensen. Foto: Michael Svenningsen -
Allan Jensen i køkkenet på Vorbasse Kro. - Vi har haft nogle rigtig gode arrangementer i 2021. Vi havde blandt andet fuldt hus til mad og storskærm på kroen under fodbold-EM i sommer. Siden august har vi haft 70 arrangementer på kroen i Vorbasse, fortæller Allan Jensen. Foto: Michael Svenningsen -
- Jeg tror, det er vores engagement og passion for det, vi laver, der har gjort, at vores forretninger har vokset sig så store. Vi har et højt præstationsniveau for det arbejde, vi laver. Det mad, folk bestiller hos os, skal altid være helt i top, siger Allan Jensen. Foto: Michael Svenningsen -
Allans Dinér har godt 2000 nytårsmenuer på bestillingslisten. Det er ikke noget problem for Allan og personalet i køkkenet. De kan nemlig godt lide at have travlt. Foto: Michael Svenningsen