Annonce
Billund Ugeavis

Nyt kontorfællesskab giver små erhvervsdrivende mulighed for kollegialt samvær

En af de ting, som det nye byggeri på Butikstorvet indeholder, er et kontorfællesskab. Her kan personer, der driver en mindre virksomhed, leje sig ind. Foto: Hugo Sørensen/BillundPhoto
Små selvstændige, der gerne vil have faglig sparring og social omgang med andre selvstændige, har mulighed for at leje sig ind i det nye kontorfællesskab på Butikstorvet.

Billund: Personer, der er selvstændige og har en enkeltmandsvirksomhed, kender sikkert problemet: At de savner sparringen og den sociale omgang med kollegaer.

Den udfordring er der mulighed for at løse på Butikstorvet, hvor Kirkbi i det nye byggeri har etableret såkaldt kontorfællesskab. Her er der i alt ni kontorer, hvor små erhvervsdrivende har mulighed for at leje sig ind.

Det første af de ni kontorer er lejet ud, og hos Kirkbi er man optimistisk omkring at få de otte øvrige kontorer fyldt ud.

- Det er et nyt koncept, vi afprøver i Billund. Vi tror på, at det kan blive en succes, og at kontorerne nok skal blive fyldt, når kendskabet til kontorfællesskabet bliver mere udbredt, siger Steen Pedersen, der er global ejendomschef hos Kirkbi A/S.

Privatliv og fællesområder

I kontorfællesskabet er der mulighed for at lukke døren ind til sit eget kontor og være i fred. Mellem kontorerne er der desuden et fælles køkken og et fælles venteområde, hvor de gæster, der kommer på besøg i de små virksomheder, kan ankomme.

Der er stadig gode muligheder for at få en plads i kontorfællesskabet. Det eneste kontor, som er blevet taget i brug straks fra åbningen, bliver fyldt ud af Jens Woeste, der driver enkeltmandsvirksomheden Curo Aps, som er en international konsulentvirksomhed inden for den finansielle sektor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Den røde løber lå klar: Velkommen tilbage til fitnesscentret

Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Vorbasse er med i en ny sang

Annonce