Annonce
Bjerringbro Avis

Iben Sønderup genvalgt som folketingskandidat

Iben Sønderup stiller igen op til folketingsvalg. Her ses hun ved Grundloven på Christiansborg. Foto: Josefine Rasmussen
Annonce

Langå: Socialdemokratiet Randers Sydkreds har netop afholdt generalforsamling, hvor Iben Sønderup blev genvalgt som folketingskandidat i kredsen.

Generalforsamlingen skulle egentlig have fundet sted i foråret, men blev aflyst på grund af corona-nedlukningen og udskudt til september.

- Jeg er utrolig glad for, at kredsen fortsat viser mig tillid til, at jeg kan repræsentere Randers i Folketinget, siger Iben Sønderup.

- Jeg har stadig masser af vilje og energi til at fortsætte arbejdet med at blive valgt til Folketinget. Jeg vil kæmpe for arbejdspladser til Randers, tre spor hver vej på E45 og statslig medfinansiering af Klimabroen. Derudover er der jo hele den grønne dagsorden, og så er jeg allerede i gang med nogle helt specifikke sager som for eksempel veteransagen og bedre hjælp til mennesker, der rammes af hjernerystelse, uddyber hun.

Iben Sønderup blev første gang valgt til folketingskandidat for Socialdemokratiet Randers Sydkreds i oktober 2016. Efter folketingsvalget i 2019 blev hun suppleant til Folketinget for Socialdemokratiet i Østjylland.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Konogram

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

En aften om P.E. Eriksen

Bjerringbro Avis

Træfolket indviede lokaler

Bjerringbro Avis

Udstilling på Ulstrup Slot

Annonce