Annonce
Bjerringbro Avis

Robert Pind fylder 75 år

Robert Pind fylder 75 år den 4. januar. Arkivfoto: Hanne Bliksted
Lokale læge er stadig aktiv, til trods for at han den 4. januar fylder 75 år.

Navne: Når læge Robert Pind den 4. januar fylder 75 år, er det med en dugfrisk godkendelse fra Styrelsen for Patientsikkerhed til at fortsætte som aktiv læge i indtil videre tre år mere.

Da Robert Pind solgte sin andel af lægerne Klinikgården for syv år siden, etablerede han sin egen private Pind-Smerteklinik i Toldboden, Viborg. Hans konkurrenceklausul udløb for to år siden, og smerteklinikken kunne derfor flyttes til Base Business Bjerringbro. Patienterne kommer fra det meste af Midtjylland, og mange bliver hjulpet med problemer fra nakke som f.eks. piskesmæld og hovedpine, fra lænd med diskusprolaps eller mindre hold i ryggen. Herudover bl.a. skulder- og hofteproblemer og f.eks. tennisalbuer.

Gennem mange år har den store interesse for ryggens problemer medført flere videnskabelige undersøgelser, og for syv år siden fik Robert Pind udgivet en artikel i det store amerikanske tidsskrift SPINE. Forskerinteressen er intakt, og i sommer fik Robert Pind sammen med et forskerhold fra Odense Universitet offentliggjort en artikel i det britiske tidsskrift PAIN om akupunktur.

Annonce

Der er også hjælp at hente til patienter med fobier, og som noget nyt har hans interesse for virtuel reality udmøntet sig i meget effektive fobibehandlinger – og coronaperioden har givet ekstra tid til at overføre flere af disse psykologiske behandlinger til diverse podcast, som kan købes via klinikkens hjemmeside.

Stor viden om mental træning har blandt andet Simone Tetsche haft glæde af i en to-årig periode inden hendes deltagelse i BMX ved OL i Tokyo, og Lasse Justesen har ligeledes i en to-årig periode fået mere styr på den mentale del i forbindelse med styrkeløft, hvilket blandt andet har ført til flere nordiske mesterskaber i disciplinen.

Interessen for at lave kunstudstillinger fra en længere periode tilbage fra 1982 som formand for Bjerringbro Kunstforening er fortsat, og det bliver således til seks årlige udstillinger i henholdsvis Klinikgården og Base Business med forskellige kunstnere.

Fritiden bruges flittigt til golf, hvor megen tid tilbringes i Tange Sø Golfklub – og her vægtes den mentale del i golfspillet også højt. Om vinteren erstattes golfen med et par ugentlige længere traveture med stave og træning i LOOP. Gennem mere end 30 år har et medlemskab af Bjerringbro Rotary Klub budt på mange interessante foredrag og virksomhedsbesøg i nærområdet i samvær med klubbens 45 medlemmer.

Privat er Robert Pind gift med Mette, og sammen har de to døtre og fire børnebørn.

Dagen fejres med en mindre privat sammenkomst senere på måneden.

Annonce
Bjerringbro Avis

Bilist glemte at bremse: 46-årig kvinde kørt på skadestuen med ondt i nakken

Annonce
Bjerringbro Avis

Hun har vundet adskillige priser: Nu kommer kendt forfatter til Viborg og fortæller om sin roman, der foregår lige her på egnen

Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro Bibliotek får læsehund til børn med læseudfordringer

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Formand: Nye varmepriser meldes ud sidst på ugen

Bjerringbro Avis

Hurtig aktion efter tumult og fyring: Varmeværk har fundet sin nye direktør - og det er en gammel kending

Bjerringbro Avis

Kunstværk til knap en million kroner: Snart kommer der strøm på lyskunsten Strøm

Bjerringbro Avis

Kviktest-center flytter i tom Aldi-butik

Bjerringbro Avis

Nybolig-mægler opruster i Randers og Bjerringbro

Bjerringbro Avis

Et dyt, en fuck-finger, en løftet kobling - og en kollision: 75-årig dømt for 'bagatel-agtig' påkørsel af Rasmus Paludan

Bjerringbro Avis

Fortsat succes hos Rydbergs MC i Aidt

Bjerringbro Avis

Ny udvalgsformand: Vi skal arbejde med, når fremtidens skole skal formes

Annonce