Annonce
Ugeavisen Bramming

Karina prøver at masseproducere hendes enkle engle

Du så den først i Ugeavisen! Og ellers kan du opleve og købe Karina Rimmens enkle engle den kommende ved et julemarked i Storms Pakhus i Odense. Foto: Martin Wilde

Bramming: De er designet i Bramming og produceret i Esbjerg. Men det er på Storms Pakhus i Odense, de bliver vist frem første gang og man kan købe dem. De nye, hvide engle, designet af Karina Rimmen i hendes mærke Rimdesign.

- Jeg fik en idé en nat, at jeg skulle lave engle. Jeg laver normalt unika, men dem her får jeg lavet mange af. Det er det første masseproducerede produkt fra Rimdesign. Så håber jeg bare, der er brug for mine enkle engle. Om der er et marked for dem. Det skulle i hvert fald prøves af, siger Karina Rimmen, som designer smykker og andre pynteting hjemme i Bramming.

De enkle engle får Karina Rimmen produceret hos 3Deventyr i Esbjerg, og det er også via producenten, at de enkle engle bliver præsenteret på julemarkedet den kommende weekend i Storms Pakhus i Odense, som er et streetfoodmarked med events - herunder et julemarked.

Annonce

- 3Deventyr har en stand, og Michael Falck, indehaver af 3Deventyr, foreslog, at han tog nogle af mine engle med. De bliver i første omgang lavet i hvid og i tre størrelser, der egner sig til små og store grene og juletræer. Planen er også at de skal printes i andre farver og i ”guld”, siger Karina Rimmen:

- At det lige bliver i Odense, at Rimdesign-englen vises frem første gang, er så sjovt, da jeg født og opvokset i Odense. Så lad os se om det også bliver et 3Deventyr for mine engle, der begynder der.

Rimdesign-englen er en enkel engel til at hænge på juletræet eller bare en opsats eller pyntegrønt. Foto: Martin Wilde

Jeg fik en idé en nat, at jeg skulle lave engle. Jeg laver normalt unika, men dem her får jeg lavet mange af. Det er det første masseproducerede produkt fra Rimdesign.

Karina Rimmen
Annonce
Ugeavisen Bramming

Frygt får mange til at fravælge en elbil

Annonce
Ugeavisen Bramming

Esbjerg Kommune vil firedoble antallet af ladestandere

Annonce
Ugeavisen Bramming

Tidligere bankmand fra Grimstrup hjælper som frivillig mindre firmaer trygt igennem en krise

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Nyt afsnit af natursti åbnet på golfbanen

Ugeavisen Bramming

- Det er en god dag for Hunderup og Sejstrup

Ugeavisen Bramming

Vandet forsvandt, og så måtte dem i kajak øve tørroning

Ugeavisen Bramming

Tæt på udsolgt til fodboldskole

Ugeavisen Bramming

Efter opråb i lokale aviser: Nu kan skole samle fuld skolebestyrelse

Ugeavisen Bramming

Tilbage til fremtiden

Ugeavisen Bramming

Ny skovkirkegård vokser op midt i Bramming

Annonce