Annonce
Ugeavisen Bramming

Late night med pæn opbakning

Der var travlhed hos Jesper i JA Profil på N.A. Jørgensens Plads. Foto: Karina Rimmen
Butiksfolket melder sig ”tilfredse med dagen”: Uden at vi dog fik sved på panden.

BRAMMING: Vejret var ikke det bedste, og der var ikke musik tam-tam eller andet ”gang i gaden”, da HHI-butikkerne i Bramming torsdag bød til late night:

- Vi skal jo sørge for at rette ind efter corona-restriktionerne, og det gør vi naturligvis. Der var stille i gaderne, men egentlig pænt besøgt rundt i butikkerne, siger HHI-koordinator Karina Rimmen, der var på pletten med både video- og almindeligt kamera.

Hos Din Tøjmand siger Dennis Christensen, at det var en rigtig go’ dag:

Annonce

- Vi havde ikke travlt-travlt, men der var en lind strøm af kunder dagen igennem, så det blev en bedre torsdag end en normal en af slagsen. Og lige op mod lukketid kom der et stort rykind.

På den anden side af gaden – hos Sørens Farver og Tapet – var der travlt om dagen, men aftenen var tyst og stille: Så vi brugte aftenen til at lave noget andet fornuftigt, siger Vivian Dyg uden den fjerneste ærgrelse i stemmen.

I den anden ende af gågaden – i Super Brugsen – melder Fie Christiansen om meget pres på dagen igennem: Men om det skyldes late night, eller det måske var for at købe ind til helligdagen, det ved jeg ikke.

Og de ristede havde nærmest magnetisk kraft på mange. Foto: Karina Rimmen


Mange fandt også over i byens sidst ny-åbnede butik, JA Profil på N.A. Jørgensens Plads, hvor Jesper Andersen havde en go’ dag. Her var travlt inde i butikken, og de ristede hot dog udenfor i gaden gik bogstavelig talt som varmt brød:

- Jeg er glad for, at så mange kiggede ind og så mit sortiment. Jeg fik en go’ snak med mange, og det blev da også til et par gode handeler, siger Jesper, der allerede er faldet godt til i Bramming, men kører hjem til Vejrup hver dag, når arbejdsdagen er omme.

Marskandiseren på Trianglen rykkede udendørs i dagens anlednin - og havde taget lidt spillemusik med. Foto: Karina Rimmen

*

Et halvt hundrede læsere havde indleveret kupon i håb om at vinde ét af de 10 bygavekort, der var sat på højkant. Kun to tog ikke telefonen, da de blev ringet op:

- Den ene ringede tilbage. Han havde ikke taget telefonen, fordi han var ved at betale for en vare i Sportmaster, fortæller Karina Rimmen.

- Det er næsten skæbnens ironi – men nu var reglen jo altså, at de kun vandt, hvis de tog telefonen. Vi må så håbe, at kunden vinder på ét af de lodder, som alle fik, når de handlede i en HHI-butik.

- Vinderlodderne kan ses i ugeavisen i næste uge (uge 18), hvor 30 heldige kunder kan hente et bygavekort – 25 à 200 kroner og fem á 500 kroner - hos Brillebutikken, oplyser Karina Rimmen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce