Annonce
Ugeavisen Bramming

Natbustillæg falder væk

Fra den 1. september afskaffer Sydtrafik det særlige tillæg på 24 kroner for at køre med natbus. Arkivfoto
Annonce

Syddanmark: Når julefrokost sæsonen går i gang, er der tradition for, at mange mennesker kører hjem med en af natbusserne i Syd- og Sønderjylland. Fremover kan natbuspassagerne se frem til en billigere tur hjem. Hidtil har en bustur i nattetimerne kostet et tillæg på 24 kroner oven i den almindelige billetpris. Men ordningen har været svær at finde ud af – både for chauffører og passagerer. Det er slut nu. Fra den 1. september afskaffer Sydtrafik det særlige natbustillæg.

- Det var ikke altid logisk, hvilke afgange der havde et nattillæg, og det var besværligt for passagererne at sørge for, at de havde den rigtige billet, fortæller Jette Lauridsen, afdelingschef for kunde og marked i Sydtrafik i en pressemeddelelse:

- Det var kun rejsende med rejsekort, der automatisk fik den rigtige takst, og lige netop i natbusserne har vi mange kunder, der gerne vil betale på andre måder.

Afskaffelsen af nattillæg sker også på opfordring fra buschaufførerne og vognmændene, fordi mange passagerer på hver afgang skulle have hjælp til billetteringen, inden bussen kunne køre fra stationen. Nu forventer Sydtrafik, at det bliver lettere for alle parter, og at den billigere pris vil få endnu flere til at lade bilen stå og tage bussen hjem fra de hyggelige og måske våde aftener. /mw

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Skal, skal ikke?

Ugeavisen Bramming

80/20

Annonce