Annonce
Ugeavisen Bramming

Pop-up salg i Storegade

Michael Jakobsen har travlt på både Vardevej og i Storegade 27. Fire dages pop-op salg står for døren, og her er noget at komme efter for enhver smag. Foto: Kirsten Enevoldsen
Bolig & Tæppegården i Bramming åbner fire dages midlertidig pop-up butik i Playmores tidligere lokaler i centrum.

BRAMMING: Torsdag, fredag, lørdag og søndag i denne uge bliver der ekstra travlhed for Bolig & Tæppegårdens personale i Bramming. De fire dage skal der ekspederes og handles ikke kun i forretningen på Vardevej, men også i de tidligere Playmore-lokaler inde i centrum på Storegade 27.

Her åbner Michael nemlig en pop-up butik med lagersalg og køtilbud af møbler til det, han kalder ”go’e priser”:

- Mindst 30 procent prisrabat. Her er noget at komme efter, siger han og fortæller, at her er tale om møbler, som han købte ind under coronaen sidste år med henblik på 2021-udsalget.

- Jeg frygtede lang leveringstid, men så blev der jo så lukket ned i januar og februar, så nu står jeg med lageret. Og det skal altså komme kunderne til gode ved den her fire dages ”prisbasker”. Du kan kalde det overskudslager, men du kan også kalde det en helt særlig – og trods alt positiv - mulighed som følge af coronaen, siger Michael, mens han har travlt med at gøre klar i den midlertidige Storegade-butik, hvor store papkasser fylder godt, og enkelte sofaer, stole/borde-sæt m.v. er stillet frem, og han understreger, at alt er spritnye møbler, som der er kort leveringstid på.

Det er så sådan, at der i de fire pop-up dage holdes åben både i Storegade og på Vardevej, og finder man ikke lige drømmemøblet det ene sted, kan man jo køre hen og se på udvalget i den anden afdeling:

- Jeg håber, at rigtig mange finder det, de går efter, og for mit eget vedkommende håber jeg jo, at der så bliver plads i Vardevejs-butikken til de nye ting, der er på vej inden for møbelbranchen, siger Michael Jakobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Hemmeligheder

Annonce