Annonce
Ugeavisen Bramming

Skechers åbner skobutik i Nørregade

Peter Jørgensen, indehaver af Sports Connection, er fra Bramming og hans hjerte banker for byen. Derfor åbner Sportsconnection, som importerer og distribuerer Skechers sko i store dele af Europa, en Skechersbutik i Nørregade i Bramming onsdag den 12. maj. Arkivfoto: Orla Lund
Onsdag den 12. maj åbner firmaet Sports Connection en konceptbutik, som udelukkende kommer til at sælge sko af mærket Skechers i Bramming. Butikken får to ansatte.

Bramming: En ny butik med sko er på vej i det centrale Bramming. I Nørregade 12A går håndværkere snarest i gang med at indrette butikken, så den bliver en konceptbutik for sko af det velkendte amerikanske mærke Skechers. Det fortæller Peter Jørgensen, som er ejer af og direktør i firmaet Sports Connection, der importerer og distribuerer Skechers i store dele af Europa.

Sports Connection lå tidligere i Bramming, men flyttede for et par år siden til Esbjerg. Nu kommer der så igen en afdeling i Bramming.

Skechers har et færdigt koncept for butikkerne, som leveres af Bramming-virksomheden Nice Design. Her ses en butik i Tyskland. Foto: Skechers

- Butikken er på 126 kvadratmeter, så der bliver ikke plads til fuldt sortiment, som vi har i vore øvrige konceptbutikker. Men den indrettes med Skechers-interiør, og der vil udelukkende blive solgt Skechers-varer, fortæller Peter Jørgensen:

Annonce

- Vi tror på fysisk detailhandel, og mit hjerte banker for byen, så derfor åbner vi en butik. Vi satser på, den skal være permanent. I første omgang giver vi det et år, og så ser vi. Men jeg har på fornemmelsen, at der er et loyalt publikum til Skechers i Bramming.

Søger salgsmedarbejdere

Der bliver to ansatte i butikken, som kan få back-up fra butikken i Esbjerg, hvis der er brug for det.

- Vi er på udkig efter gode salgsmedarbejdere, siger Peter Jørgensen, der glæder sig over, at der har været godt gang i salg af Skechers-varer, nu hvor detailhandlen måtte åbne igen, efter at have været tvangslukket siden lige før jul.


Vi tror på fysisk detailhandel, og mit hjerte banker for byen, så derfor åbner vi en butik. Vi satser på, den skal være permanent. I første omgang giver vi det et år, og så ser vi. Men jeg har på fornemmelsen, at der er et loyalt publikum til Skechers i Bramming.

Peter Jørgensen


Det er i øvrigt firmaet Nice Design på Industrivej i Bramming, der leverer interiør til den kommende Skechersbutik i Bramming - og til alle de øvrige Skechers konceptbutikker, der er åbnet i Danmark og Skandinavien i de senere år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce