Annonce
Ugeavisen Bramming

Udnævnt til daglig leder som 23-årig

Jacob Nielsen og Alexander Oxholm Skærbæk i den julepyntede forretning i Storegade 12. Foto: Mikkel Madsbjerg
Alexander var ejendrøms første elev. Snart skal der stå daglig leder på visitkortet for ejendomsmæglerfirmaet ejendrøm i Bramming.

BRAMMING: Straks nytåret er skudt ind, tiltræder kun 23-årige Alexander Oxholm Skærbæk som daglig leder af ejendrøms ejendomsmæglerforretning i Bramming. Det sker samtidig med, at Alexander sletter ordet ”trainee” på visitkortet. Han bliver nemlig færdiguddannet som ejendomsmægler ved årsskiftet, og det er således en ”gammel kending”, der siden september 2018 har arbejdet her – og nu som den første i det relativt unge firma får fast lederstilling.

Hverdagen i Storegade 12 i Bramming fortsætter dog uændret; kun med den ændring, at Alexander tager mere og mere over. Ejendrøms indehaver, Jacob Nielsen, skal nemlig også hjælpe i Esbjerg-afdelingen, der netop har åbnet i nye, egne lokaler på Strandby Kirkevej med Christian Hahn som daglig leder.

- Jeg stortrives både her i Bramming og i firmaet, hvor teamet forbliver uændret, síger Alexander.

Annonce

- Vi er Charlotte Tobiassen Mohrbach og jeg, og administrativt fortsætter vi med at køre sammen med Esbjerg-afdelingen.

Hurtig på tasterne

Og Alexander er hurtig på tasterne. Oplyser hurtigt, at ejendrøm, Bramming, de sidste 12 måneder har formidlet 168 handler – altovervejende alt lige fra parcelhuse til landejendomme og primært i Bramming og det opland, der tidligere var Gl. Bramming Kommune.

- Vi har både køb og salg af alle typer bolig, landejendomme og sommerhuse.

Vi har både køb og salg af alle typer bolig, landejendomme og sommerhuse. Lige nu er det dog nok mest étplans-husene rundt i parkerne og de trafiksikre lommer her i Bramming, der er rift om, mener Alexander.

Alexander Oxholm Skærbæk

- Lige nu er det dog nok mest étplans-husene rundt i parkerne og de trafiksikre lommer her i Bramming, der er rift om, mener Alexander.

Kundeportefølgen repræsenterer alle aldersgrupper; også sådan nogle som Alexander selv, der i øvrigt er på kig efter hus i Bramming til sig selv.

Annonce

Til Bramming fra Torsted i 2010

Alexander flyttede til Bramming fra Torsted ved Ringkøbing i 2010, er endnu en ung mand og har lige været på et kort bolighop til en lejlighed i Esbjerg.

Han har dog på alle måder Bramming i blodet. Spiller på BB's serie 3-fodboldhold og spiller også både padle og golf med kammeraterne, når tiden tillader det.

- Mine interesser knytter sig ellers mest til mit arbejde, hvor følger med i trends og priser. I fjernsynet er det mest sport, jeg ser, og står den på ferie, så går det mest sydpå med kammeraterne: Til Tyskland, Grækenland og Malaga.

- Nu glæder jeg mig til for alvor at få foden under eget skrivebord her og se, hvor markedet driver hen. Lige da coronaen satte ind, blev folk jo hjemme i Danmark, og der var stor usikkerhed om, hvordan markedet udviklede sig, men det viste sig at gå helt amok både i salgene og huspriserne.

Annonce

Har vist talent

Jacob er glad for og tryg ved, at Alexander nu tager et step op ad stigen i firmaet:

- Han har været med lige fra start, har knoklet og slidt og vist talent for faget. Desuden er han kendt i bybilledet og færdes hjemmevant på hele egnen, så det skal nok blive godt med ham som daglig leder, siger Jacob Nielsen.

Jacob og Alexander har spillet fodbold sammen, hvor Alexander til flere af sammenkomsterne – måske efter en øl – havde spurgt Jacob, om han ikke manglede en til at gi’ en hjælpende hånd i firmaet.

I september 2018 buldrede det allerede afsted for Jacob, hvilket betød, at der godt kunne bruges et par ekstra hænder til den administrative del. Det var her, Alexander blev ansat hos ejendrøm.

Annonce
Ugeavisen Bramming

Gnisten øjner afslutningressourcetung coronasmitte: - Vi har nogle jernladies, der har kæmpet igennem

Annonce
Ugeavisen Bramming

Brammings smittetal stiger fortsat

Annonce
Ugeavisen Bramming

Kom ned og se Brammings fortid: Ny udstillingegnsmuseet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Hjemvendte Sara skal forsøge at sælge Vadehavet: - Det er jo fantastisk, at vi har så unik natur her i lille Danmark

Ugeavisen Bramming

Torben stoppede som lokalrådsformand efter hjerteoperation: Læser nu til præst som 73-årig

Ugeavisen Bramming

Friskolen får velgørende sandwich-besøg: - Alle er velkomne til at komme hernede og spise

Ugeavisen Bramming

Jonas Jeppesen dropper Sverige til fordel for Danmark

Ugeavisen Bramming

Hvem skal have Lions-priser for 2022?

Ugeavisen Bramming

Unge vil have mere gang i byen: Fantastisk at de kommer med ny energi og nye måder at tænke på

Ugeavisen Bramming

Jane åbner No. 18 – med nyt salgskoncept

Annonce