Annonce
Den lille Avis

Firma skal pleje veje og grønne områder: Ikast-Brande Kommune har nu underskrevet kontrakten med HedeDanmark

Direktør Torben Friis Lange fra HedeDanmark (t.v.) og borgmester Ib Lauritsen med den underskrevne kontrakt. Foto: Ikast-Brande Kommune
HedeDanmark vil gerne have flere kommunekontrakter i Jylland.

Ikast/Brande: Ikast-Brande Kommunes nye samarbejdspartner til drift af vejene og de grønne områder bliver som tidligere omtalt selskabet HedeDanmark, og fredag blev startskuddet til samarbejdet mellem HedeDanmark og Ikast-Brande Kommune indgået, da kontrakten blev underskrevet.

Fra 1. april har HedeDanmark opgaven med at pleje kommunens veje, stier, grønne områder og boldbaner sammen med 45 af kommunens medarbejdere, som fremover vil være ansat i HedeDanmark.

Aftalen faldt på plads lige før jul efter en udbudsrunde, hvor HedeDanmarks tilbud var det bedste, og nu er selskabet klar til at tage sig af Ikast-Brandes veje og grønne områder - herunder sportsanlæg og vintersikring.

Annonce

Gerne flere kontrakter

Ambitionen for HedeDanmark er, at man fremover vil gå benhårdt efter flere kommunekontrakter – gerne i de omkringliggende kommuner.

- At have entreprisen på en hel kommunes grønne områder og veje giver fordele for både os og kommunen. Når vi har det store overblik over al vej og park-drift, kan vi skabe synergier, der både sparer tid og penge for vores kommunale kunder. Samtidig kan vi gennem planlægning optimere driften, så der også spares kørsel og dermed reducere CO2-udledningen til gavn for klimaet, siger HedeDanmarks administrerende direktør Torben Friis Lange i en pressemeddelelse.

Det er også en fordel for HedeDanmark at drive de store entrepriser, hvor man bedre kan strømline driften af mange områder.

- Vi er glade for, at vi nu bliver repræsenteret så stærkt i det midt- og vestjyske område med den store kommunekontrakt i Ikast-Brande. Det er vores klare målsætning, at vi skal have flere totalaftaler i kommunerne omkring Ikast-Brande, siger Torben Friis Lange videre.

Han tilføjer, at ambitionen om flere jyske kunder ikke er begrænset til kommunerne.

- Vi vil også meget gerne byde flere virksomheder velkomne som kunder. Her er der bestemt også fordele ved at samle poster som grøn pleje, vintersikring, skadedyrsbekæmpelse og ejendomsservice hos én entreprenør, siger direktøren for HedeDanmark.

Kontakten med Ikast-Brande Kommune løber i fire år med mulighed for forlængelse i yderligere to.

- Vi ønsker HedeDanmark velkommen i kommunen, og jeg ser frem til, at vi sammen kan udvikle et godt samarbejde, som er til gavn for borgerne, udtaler borgmester Ib Lauritsen (V) i en pressemeddelelse fra kommunen.

HedeDanmark er en del af Hedeselskabet og er landets største leverandør af pleje- og serviceydelser til skove, landområder, have- og parkanlæg samt såkaldt åbne rum i byerne.

Annonce
Den lille Avis

Landevejskro er svær at sælge - banker siger nej

Annonce
Den lille Avis

Snack-fabrik udvider med 5500 kvadratmeter stor tilbygning

Annonce
Den lille Avis

Friskole får hjælp fra gråhårede buschauffører, der kører elever til og fra skole

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Værtshus får en ny rolle som byens samlingssted

Den lille Avis

Kendt kunstmaler åbner sit atelier

Den lille Avis

Fodboldklub er plaget af "corona-hærværk", roderi og flaskeknusning

Brædstrup Avis

Biograf-ejere gav aldrig op, men holder stadig filmfanen højt efter et kvart århundrede

Den lille Avis

Friskole-forældre trodsede kulden: Skoleleder udpeget ved udendørs generalforsamling

Den lille Avis

Lille købmandsbutik kæmper hårdt for at overleve - kunderne køber for lidt

Brædstrup Avis

Corona skabte kæledyrs-eksplosion: Travle dyrlæger ansætter ny kollega

Den lille Avis

Region Midtjylland gør klar til at uddele landsbypris

Annonce