Annonce
Elbobladet

Årets hund er fundet: For første gang må to hunde deles om prisen

Bebe til venstre var syv år gammel, og Kaya ti måneder, da de sidse vinter blev fotograferet til Ugens Hund-elementet i ElboBladet. Nu har de i fællesskab vindet æren som Årets Hund. Foto: Peter Friis Autzen
Efter rekorddeltagelse i afstemningen om Årets Hund er vinderen fundet. Eller rettere: Vinderne

Fredericia: Aldrig før har afstemningen om Årets Hund i ElboBladet oplevet så stor valgdeltagelse. Hele 3075 stemmer blev afgivet inden deadline mandag 10. januar klokken 10. Afstemningen er fortsat synlig på ElboBladet.dk, men stemmer afgivet efter tidsfristen tælles ikke med.

Med 30 procent af de afgivne stemmer gik sejren til deling mellem de to hunde Bebe og Kaya, der optrådte fælles i ElboBladet som Ugens Hund i februar 2021, hvor de blev fotograferet i løb over en snedækket rådhusplads. De har fået omkring 920 stemmer. Det er usædvanligt, at to hunde optræder sammen - men i enkelte tilfælde er det sket, når hundene bor sammen og er så tæt, at det ville være urimeligt at skille dem ad. I dette tilfælde betyder det, at de må deles om præmierne.

Bobby, der var ugens hund sidst i juni, kom ind på en flot andenplads med 28 procent af stemmerne - svarende til godt 860 stemmer.

Annonce

Ved tidligere Årets Hund-afstemninger er vinderen løbet med alle præmier, men i år er der også godbidder og lækkerier til nummer to.

ElboBladet har ikke kontaktoplysninger til vindernes mennesker. Så vi håber at høre fra dem snarest. Redaktionen kan kontaktes på mail pefau@jfmedier.dk. Hvis ikke vi hører fra vinderne, går præmien videre til den næste i række.

Gode og lækre præmier

Ud over den livslange og store ære, der følger af titlen som Årets Hund, er der adskillige gaver på vej fra venlige sponsorer i Fredericia:

  • Nummer to i afstemningen kan se frem til godbidder og foder for 250 kroner fra Føtex på Venusvej.

ElboBladet har ikke kontaktoplysninger på hundene og deres mennesker. Derfor opfordres vinderne til at henvende sig. Ellers går præmien videre til den næste på listen. Skriv på pefau@jfmedier.dk .

I nogle dage lå Bobby i front under afstemningen. Men på den sidste dag blev han overhalet og må derfor "nøjes" med andenpladsen. Bobby elsker emmentaler-ost, men i andenpræmien har han udsigt til adskillige andre lækkerier. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce
Elbobladet

Svensk fastelavnsbolle megahitter: Sådan bager du semlor selv

Annonce
Elbobladet

Der mangler ladestandere

Annonce
Elbobladet

Natklub havde ikke regnet med genåbning snart: Vi glæder os alt for meget til at holde de vildeste fester igen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Så er billetsalget i gang: Skal du med, når Fredericias kultur- og handelsliv hyldes?

Elbobladet

Donationer væltede ind efter pædagogs opslag om manglende skitøj til unge: - Der er ingen af de her unge, som ville komme på skiferie med mor og far

Elbobladet

Jesper køber sin makker ud og stiller sig i spidsen for 24 mand

Elbobladet

I 33 år var René på hash og stoffer - men ikke længere

Elbobladet

Små snacks eller store måltider? Sammensæt den perfekte børnemadpakke

Elbobladet

- Noget af det, jeg sætter allermest pris på, er de butikker og caféer, som stikker ud fra det almindelige, mener jurymedlem, som gerne ser mere af dette i Fredericia

Elbobladet

Særlig grund til travlhed i borgerservice: Derfor skal du bestille tid inden turen til rådhuset

Elbobladet

Brug februar til at tjekke huset for vinterskader

Elbobladet

17-årige Julie har angst for åbne rum med mange mennesker: - Min sygdom er ikke et tabu - det er bare mig

Elbobladet

Jan er muligvis verdens største nørd: Planlægger at åbne museum med sin samling

Elbobladet

Ny tankstation åbner inden for et par uger: Vaskehal kommer til på sigt

Elbobladet

Udsigt til en Lidl mere i Fredericia: Så meget snupper ny stor butik fra de andre

Annonce