Annonce
Elbobladet

Legeplads med fæstningstema rejser sig ved volden - klar om 14 dage

Der bliver plads til fæstningsleg, når den nye legeplads i Nørre Voldgade står færdig. Det er legepladsproducenten Cado, der etablerer legepladsen for Fredericia Kommune. Foto: Søren Gylling
Annonce

Fredericia: De første legeredskaber er ved at være på plads på legepladsen i Nørre Voldgade. De gamle er væk, faldunderlaget er bragt i orden, og nu begynder legepladsen til 600.000 kroner at tage form.

Legepladsen er bestilt med fæstningstema, som blandt materialiserer sig med et klatretårn udformet, så det ligner Det Hvide Vandtårn, og en landsoldat bliver der også plads til.

Det er legepladsfabrikanten Cado, der har udtænkt den nye legeplads, som erstatter den gamle, der var designet af Kompan.

Mens den gamle blev renoveret med private bidrag fra leverandører til det daværende Fredericia Skibsværft, er den nye rent skattefinansieret. Fredericia Kommune satte opgaven om at etablere en ny legeplads i udbud tidligere på året, og det blev i den runde Cado, der vandt.

Arbejdet med opsætningen er i fuld gang, og legepladsen kan, ifølge leder af ejendomsafdelingen i Fredericia Kommune Jacob Degn, tages i brug om 14 dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Audi-diesel yder 341 hk

Elbobladet

BMW elbil med 500 hk

Elbobladet

MX-30 scorer fem stjerner

Elbobladet

Fransk vintage jul

Annonce