Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Bilhuset Esbjerg bliver ny Kia forhandler

Michael T. Petersen, Bilhuset Esbjerg, glæder sig over at få forhandlingen af Kia i Esbjerg. Dermed får forretningen endnu et ben, siger han. Foto: Tue Sørensen
Der kommer nye kræfter bag forhandlingen af det progressive Kia mærke i Esbjerg, når Bilhuset Esbjerg bliver centrum for salg og servicering af både nye og gamle Kia biler.

Motor: Forhandlingen har været undervejs ganske længe, men nu er det sikkert og vist, at det sydkoreanske bilmærke Kia triller til Bilhuset Esbjerg fra den 2. juli.

Mærket er hidtil blevet forhandlet af Mads Burgaard og Bilscenen Esbjerg, men nu skifter mærket altså forhandler til Bilhuset Esbjerg, der har handlet biler fra Exnersgade 15-17 siden 1956, hvilket gør det til Esbjergs ubetinget ældste bilhus.

De nuværende ejere, Michael T. Petersen og Jan Feifer, købte forretningen i 2004, og makkerparret har sammen drevet succesfuld bilforretning siden med en ideologi om, at en god forretning er baseret på gensidig tillid under sloganet "Bilhuset Esbjerg – tillid i centrum". Et slogan med dobbeltbetydning idet adressen ligger lige i centrum af Esbjerg by. Og lige præcis tillid mener direktør Michael T. Petersen flugter perfekt med Kia mærket.

Annonce

- Kia passer simpelthen super godt ind i den måde, som vi driver forretning på, hvor vi gør alt for at skabe tillid til både vores produkt og hus. Kia leverer jo blandt andet en unik 7-års garanti, og vi er bare et rigtig godt match, siger Michael T. Petersen, der glæder sig til at blive nyvogns-forhandler igen, efter at forretningen har sagt farvel til først Citroën og siden Opel.

- Vi har haft nogle rigtig gode og spændende år som forhandler af nyere brugte biler, og det bliver vi ved med. Nu får vi så endnu en gren af forretningen i form af nyvognssalg med Kia mærket, som vi glæder os til, siger Michael T. Petersen til Ugeavisen Esbjerg og tilføjer, at han er begejstret for at få et innovativt bilmærke ind i huset, der virkelig er med på den grønne bølge med både el- og hybridbiler.

God dialog med importør

Bilhuset Esbjerg beskæftiger i dag 25 medarbejdere og ledes til dagligt af  Michael T. Petersen og sønnen Jonas. Den ny-slåede Kia forhandler har haft et fortrinligt samarbejde med importøren, og det er nu det, der resulterer i forhandlingen.

- Vi har haft en rigtig god dialog, og man kan mærke, at de virkelig gerne vil det bedste for deres forhandlere. Man kan mærke, at de ser salget af Kia som et fælles mål, hvor man løfter i flok, siger Michael T. Petersen, mens forhandlerudviklingschef hos Kia Import Danmark, Mads Christian Petersen, også glæder sig over det nye samarbejde med Bilhuset Esbjerg.

- Med nye kræfter i Esbjerg fortsætter Kia sin positive udvikling, ligesom vi styrker vores professionelle forhandlernetværk af Kia forretninger. Bilhuset Esbjerg har et godt omdømme som en seriøs forhandler og servicepartner med dedikerede medarbejdere, høj kundetilfredshed og stort fokus på udvikling. Og så mestrer Bilhuset alle aspekter inden for bilrådgivning, service og kundepleje. Det er værdier, vi hos Kia lægger stor vægt på.

Bilhuset Esbjerg lancerer Kia mærket med et stort åbent hus arrangement i weekenden den 3. – 4. juli.


Kia passer simpelthen super godt ind i den måde, som vi driver forretning på, hvor vi gør alt for at skabe tillid til både vores produkt og hus.

Michael T. Petersen, Bilhuset Esbjerg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

NemByg cykelholdet på kursus i førstehjælp: Med de kilometer vi cykler om året, er spørgsmålet ikke, om der sker en ulykke igen, men hvornår

Ugeavisen Esbjerg

Fire dage i sadlen

Ugeavisen Esbjerg

Tilbage til barndommen

Ugeavisen Esbjerg

Patrick er i duoform

Annonce