Annonce
Ugeavisen Esbjerg

EfB omstrukturerer i akademiet: Niels Erik Søndergård forlader EfB

Som et led i at styrke ungdomsarbejdet i Esbjerg fB foretages der justeringer således, at Lars Vind bliver ny akademichef, mens Lars ”Lungi” Sørensen er udnævnt som cheftræner for U19-ligaholdet. Ungdomselitechef Niels Erik Søndergård er blevet tilbudt en ny stilling, men har valgt at søge nye udfordringer.

Med ønsket om at styrke Esbjerg fB og strategien om at udvikle unge, talentfulde spillere til førsteholdet foretages der i EfB Akademi en omstrukturering med dette fokus. Det skriver EfB i en pressemeddelelse.

Det betyder, at Lars Vind fremadrettet får titel som akademichef i EfB, og han vil have sin daglige gang på træningsbanen og i akademiet.

Samtidig bliver Lars ”Lungi” Sørensen udnævnt som cheftræner for U19-ligaholdet.

Annonce

Niels Erik Søndergård har fået tilbudt en anden stilling i administrationen, men har efter eget ønske valgt at kigge mod nye udfordringer.

Brian Bo Knudsen, adm. direktør i EfB, fortæller:

- Vi har valgt at re-tænke vores setup på ungdomssiden, da udviklingen af egne talenter fra EfB Akademi er en indgroet del af EfB’s strategi og i endnu højere grad fremover vil være det. Derfor er vi glade for, at Lars Vind, der har den højeste trænerlicens, har takket ja til at blive chef for akademiet og vi er trygge ved, at han i spidsen for og sammen med et kompetent team kan sætte en bæredygtig retning og samtidig gøre springet til førsteholdet endnu lettere for de største talenter.

- Derudover er vi glade for, at ”Lungi” dedikerer sig til U19-ligaholdet som cheftræner. Han er en træner med stor erfaring og en meget høj faglighed, så EfB’s talenter i den vigtige årgang inden senior-tiden er i de bedste hænder for udvikling.

- Der skal først og fremmest dog lyde en meget stor tak til Niels Erik Søndergård, der efter en lang og flot karriere i EfB både som spiller og leder har vurderet, at tiden er inde til at prøve noget andet. Vi havde uden tvivl gerne set Niels Erik fortsætte i den tilbudte, nye rolle qua hans know how, dygtighed, personlighed og erfaringer, men respekterer også ønsket om at stoppe. Han fortsætter glædeligvis med sine administrative opgaver indtil sin fratrædelse i starten af det nye år. Alle i og omkring EfB ønsker Niels Erik held og lykke fremover.

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Når han ikke træder mere, så ved jeg, at han sidder og lytter efter traktorer

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Miss Sunshine er selvskrevet: Man kan godt både have vundet All England og VM i badminton og være god til golf

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Charlotte og Jean har lavet en creme de la creme fodcreme

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

25 år med taekwondo i city

Ugeavisen Esbjerg

Ny plade og sjove mænd

Ugeavisen Esbjerg

Berglund har ikke haft fodboldstøvler på i 12 år: Så scorer han på sin første berøring

Ugeavisen Esbjerg

Esbjerg-legender retter skarp kritik mod EfB-ejere: - Det er imponerende, at man på så kort tid kan smadre det hele

Ugeavisen Esbjerg

Jorden rundt med fodbold i tasken og SGI i hjertet

Ugeavisen Bramming

Kommunen er snart klar med strategisk varmeplan

Ugeavisen Esbjerg

Nyt i Broen: Dobbelt op på lingeri

Annonce