Annonce
Byudvikling

Aksel Møllers Have skal have ny legeplads

Den nye legeplads i Aksel Møllers Have forventes at stå færdig allerede i november 2020. Illustration: Elverdal
Annonce

Aksel Møllers Have midt imellem Godthåbdsvej og Frederiksberg Svømmehal, skal have ny legeplads.

Den eksisterende tætte, grønne, lyddæmpende bevoksning i parken har legepladsfirmaet Elverdals arkitekter planer om at tage med sig i designet til den nye legeplads, som er tegnet med respekt for den omgivende natur, oplyser Elverdal i en pressemeddelelse. Her står endvidere:

- Legepladsen vil blive holdt i enkelte farvenuancer, så den falder ind i omgivelserne. I indretningen bevares de organiske former på de nuværende bede, og udtrykket bliver videreført til de nye anlæg. Der er lagt vægt på at skabe et bedre udsyn ved at sammenbinde områderne visuelt og lave ’smutveje’ igennem de grønne øer.

- Opholdsmuligheder bliver fordelt mere jævnt over pladsen, så forældre kan sidde i nærheden af deres legende børn. Derfor bliver de eksisterende bænke også stående, da de kommer til at stå med et fint udsyn til hele legepladsen.

Den nye legeplads bygger på idéen om en 'byhave’, hvor hule- og havestemningen bibeholdes. Legepladsen forventes at stå færdig allerede i november 2020.

Den nye legeplads bygger på idéen om en 'byhave'. Illustration: Elverdal
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Levende begravet på Rahbeks Allé

Debat

Konservative svigter vores butikker

Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Efterlysning

Efterlysning: Kender du, eller er du manden, der fik hjertestop på hjørnet mellem Finsensvej/Sønderjyllands Allé d. 9. juli?

Klumme

Hovsa, hvor blev retssikkerheden lige af?

Klumme

Byen & Præsten

Annonce