Annonce
Byudvikling

Ikke kun til kys og holden-i-hånd: Nu bliver Kærlighedsstien også til motionssti

Formand for kultur- og fritidsudvalget Nikolaj Bøgh (K) og borgmester Simon Aggesen (K) med det symbolske snoreklip i anledning af indvielsen af den nye motionssti. Pr-foto
Første del af en ny motions- og aktivitetsrute rundt om idrætsanlæggene ved Jens Jessens Vej er nu klar til brug for borgere i alle aldre. Motionsstien giver mulighed for at træne alt fra overarme til ryg og ben.
Annonce

Nu bliver det lettere at få både frisk luft og effektiv træning i grønne omgivelser. Frederiksberg har fået en ny motionssti, som er indrettet med træningsredskaber, der kan udfordre og bruges af børn og voksne i alle aldre. Områdets idrætsaktører, lokale skoler og plejecentre har alle været med til at kvalificere træningsaktiviteterne på den nye motionssti.

Borgmester Simon Aggesen (K) er glad for, at Frederiksberg får endnu en motionssti:

- Jeg er glad for, at vi har fået endnu en mulighed for at dyrke motion i det fri. Motionsstien med dens indlagte aktivitetslommer er et godt alternativ til indendørs træning, fordi den tilbyder motoriske udfordringer både for børn og voksne i alle aldre, samtidig med at der er blevet gjort plads til socialt ophold og leg i flotte grønne omgivelser.

Kort over motionsstien. Illustration: Frederiksberg Kommune

Det er den grønne sti, også kaldet 'Kærlighedsstien', som går fra Peter Bangs Vej i nord til Rådmand Steins Allé i syd langs S-banen, der blevet opgraderet og forskønnet, så stien nu indbyder til motion, leg og socialt ophold.

Annonce

Slotsgrus og lys

Kærlighedsstien er gjort bredere og har fået nyt og fast slotsgrus. Der er tilført belysning, så stien er hyggelig og tryg at benytte - også efter mørkets frembrud - og så er der opsat afstandskugler for hver 50 meter langs hele stien til brug for løb og træning.

Samtidig er stiens grønne og rekreative udtryk blevet forstærket. Langs stien er der opsat plinte og forskellige redskaber til funktionel træning, hvor kroppens egen vægt fungerer som modstand og giver effektiv træning af hele kroppen.


Motionsstien er unik, fordi redskaberne spænder så vidt, at de kan anvendes til flere forskellige træningsformer.

Nikolaj Bøgh (K)


Formand for kultur- og fritidsudvalget Nikolaj Bøgh (K) glæder sig også over den nye motionssti:

- Motionsstien er unik, fordi redskaberne spænder så vidt, at de kan anvendes til flere forskellige træningsformer og af alle uanset alder og træningsniveau. Stien er med andre ord målrettet alle generationer.

Opgraderingen af Kærlighedsstien er en del af Frederiksberg Kommunes overordnede ønske om på sigt at udvikle alle stier og veje omkring K.B. Hallen og boldbanerne, så der skabes en sammenhængende rekreativ motions- og aktivitetsrute rundt om idrætsanlæggene ved Jens Jessens Vej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

En tester af planlægning

Debat

Noget godt har coronaen gjort

Kultur

Aveny-T mister milliontilskud

Debat

Konservativ ordentlighed?

Annonce