Annonce
Give Avis

Troede ikke sine egne øjne: Ældre herre fra Thyregod-egnen blev lige pludselig millionær

Vagn Knudsen fra Landbrugslotteriet var kort før jul ude med en check på 2 millioner kroner til et heldigt pensionistpar fra Thyregodområdet. En speciel og helt fantastisk julegave, må man sige. Foto: Jim Hoff
En mand fra Thyregod-egnen blev i dagene op til jul den lykkelige vinder af to millioner kroner i Landbrugslotteriet. Der er endnu uvist, hvad pengene skal bruges til, lyder det fra den anonyme vinder.

GIVE: Hovsa, hvad var det? En check på to millioner kroner lige ned i foret! Det var den fantastiske nyhed, der blev lanceret for en herre fra Thyregod-området op til jul.

Sendebuddet med det fine og lykkelige budskab var Vagn Knudsen, der står for salg af Landbrugslotterisedler på Give-egnen, og han kan berette om en både glad og meget overrasket nybagt millionær, som har været en trofast kunde ved Landbruslotteriet gennem flere år.

- Det var jo lidt af en julegave, jeg der kunne overbringe ham og hans kone. Han var sådan lidt forundret i starten. "Kan det da passe, at det er mig, der har vundet alle de penge", sagde han. Og det er jo en surrealistisk oplevelse pludselig at stå med to millioner kroner på kontoen. Det tror jeg da, de fleste af os vil mene, sige Vagn Knudsen, der ydermere kan berette om en sjov reaktion fra vinderen.

Annonce

- Jeg tror ikke mine egne øjne. Det her skal lige sætte sig, så jeg tager lige en lang tur på cyklen og får tankerne blæst godt igennem, lød det fra den nu to millioner rigere herre. Pengene er tikket ind på kontoen, og nu sidder han og konen, der er i pensionistalderen, og overvejer, hvordan pengene skal bruges. Hvis de overhovedet skal bruges.

Nu går snakken nok i Thyregod og omegn

Omvendt kan det jo godt blive en dyr fornøjelse at have to millioner stående på kontoen i en tid, hvor bankerne opkræver 0,7 procent i negativ rente. Det bliver jo også til en slags penge på den lange bane.

Den heldige vinder har valgt at være anonym, så naturligvis vil snakken komme til at gå lystigt i lokalområdet, når nyheden om den nybagte millionær i Thyregod-området slippes løs. Der vil, sagt med glimt i øjet, uden tvivl blive lagt mærke til spektakulære bilkøb osv. den næste måneds tid.

Jeg tror ikke mine egne øjne. Det her skal lige sætte sig, så jeg tager lige en lang tur på cyklen og får tankerne blæst godt igennem

Heldig vinder i Landbrugslotteriet

For Vagn Knudsen er det altid en helt speciel og frydefuld oplevelse at kontakte de respektive vindere af landbrugslotteriet.

- Det er altså lidt unikt det her, for det er faktisk anden gang inden for tre år, at jeg skal ud med en check på to millioner til en lokal vinder her fra området. Så der må jo være held ved området her, påpeger Vagn Knudsen med et stort smil.

Han kan oplyse, at der hver måned er udtrækning, og at der hver måned er to millioner kroner på spil.

Annonce
Give Avis

Når musikken healer: Christine og Perry sender deres kærlighed til deres afdøde søn gennem musikken

Annonce
Give Avis

8000 kvadratmeter cannabisfabrik skulle have stået klar ved årsskiftet: Derfor er byggeriet forsinket

Annonce
Give Avis

Vi vil være med til at skabe folkefesten omkring Tour de France: Send os derfor dine forslag, idéer og arrangementer, så vil vi sammen gennemføre dem

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Den vigtigste brik i puslespillet er på plads: Erik Flak forlænger aftalen med to år

Give Avis

Overdrevne skriverier om uro i Haveselskabet

Egtved Posten

Nissen med den gule fører-hue vandt fotokonkurrencen

Give Avis

Den sovende hjerne, flagermus og fremtidens natur: Give-Egnens Museum livestreamer naturvidenskab

Give Avis

Morell-scoop i bokseklubben: Professionel IBF-champ er udviklingstræner for GAKs talenter

Give Avis

Et elsket, gavmildt og kærligt menneske: Mindeord over Inger Eskelund Mølgaard

Give Avis

Flytter ind i Hjertehuset: Gitte starter efter et hårdt 2021 på en frisk i Give midtby med ny alternativ klinik

Give Avis

Tidligere byrådsmedlem langer ud efter Lone Myrhøj: Hun er ikke sin nye opgave voksen

Give Avis

Holdbolddrengene er tilbage: Brutalt vinterprogram indledt med storsejr over chanceløse Viby

Give Avis

Babyboom i Løveparken: 7 små nuttede pelskugler er kommet til i løveflokken

Give Avis

Efter brud med Danish Fight Night: Jeppe Morell er pt. in between fight jobs

Annonce