Annonce
Ugeavisen Haderslev

Krisecenteret hyldede sine frivillige

Tre frivillige blev hyldet. Eva Anker for 10 år i bestyrelsen (yderst til venstre), Irene Nicolaisen for en ekstraordinær indsats som frivilligkoordinator og Ulla Paulsen for fem år som frivillig. Foto: Rosalie Kalb
Haderslev krisecenter har netop afholdt sit årsmøde. Her fortalte formanden om det forgangne års fokusområder, om nye frivillige og bestyrelsesmedlemmer, ligesom flere blev hyldet.
Annonce

HADERSLEV: Krisecenteret, der i det forgange år gav husly til omkring 40 borgere med deres børn, holdt i sidste uge årsmøde i Ridehuset i Haderslev. Formand Mia Tjerrild havde taget blomster med. - Et hus som vores kan kun eksistere, fordi der er så mange, der vælger at yde frivilligt arbejde, og I skal vide, at det sætter vi enormt stor pris på - og det vil jeg gerne takke jer for. Tusind tak for jeres engagement og hjertevarme, I gør det godt, og I gør en forskel, lød det fra formanden, inden hun gik over til årets beretning. En beretning, der satte fokus på årets arbejde, som i høj grad har handlet om at sammensætte en ny bestyrelse - en bestyrelse med de rette kompetencer og indsigter og mennesker, der er klar på at tage arbejdshandskerne på. - Vi har i det forgangne år haft et stærkt fokus på frivillighed, ledelse, partnerskaber og økonomi. Det er ikke barnemad at drive en selvejende institution som Haderslev Krisecenter, og mange er afhængige af vores indsats. De kvinder, der kommer til os, er i frit fald og har mange behov, sagde Mia Tjerrild, og fortsatte; - Derfor gør det mig også glad, at vi i årets løb både har indgået nye partnerskaber med lokale virksomheder, som for eksempel Matas, Åbenlys og Lohmann, og at vi takket været en professionel rekrutteringskampagne har kunnet få mange nye frivillige.


Det er ikke barnemad at drive en selvejende institution som Haderslev Krisecenter, og mange er afhængige af vores indsats. De kvinder, der kommer til os, er i frit fald og har mange behov

Mia Tjerrild, formand


I årets løb er der også kommet nye frivillige ombord i bestyrelsen, herunder Lillian Kanne og Marianne Rosalie Kalb.

Bestyrelsen for Haderslev Krisecenter med leder Ulla Nord Kristoffersen i midten. Fra venstre: formand Mia Tjerrild, Lillian Kanne, Eva Anker, Randi Larsen og Marianne Rosalie Kalb. Foto: Privat
Annonce

Gåtur - og frivillighed - på recept

Efter den formelle del af årsmødet var det tid til en gåtur. Krisecenteret havde, som en del af Danmarks Mentalsundhedskampagne, fået penge til at entrere med den "professionelle walker" Heidi Møller fra firmaet "Gå Mig Glad".

Hun inviterede årsmødets deltagere med på en gåtur og fortalte herefter om, hvordan daglige gåture både kan give mere energi, gøre folk gladere og endda skabe nye fællesskaber.

- Heidi Møller talte om, at det burde være normalt at udstede fællesskaber og gåture på recept. Jeg kan kun være enig og måske tilføje, at i virkeligheden kan man bare udstede en recept på frivillighed, så opnår man det samme, sluttede Mia Tjerrild.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce