Annonce
Ugeavisen Haderslev

Mere liv i gaden: Apotekergade bliver omdannet til basar om fredagen

Det er på denne side af Apotekergade, hvor Nilsa Serrano, indehaver af A Sarees Story (siddende til venstre), Jette von Dippe (stående), indehaver af MG og butikschef i Boheme, Lillian Gaardsvig, vil arrangere marked tre fredage i maj. Der er mulighed for at leje en stand ved henvendelse til en af de tre butikker. Foto: Stine Hygum
Tre butikker har taget initiativ til at lave basar i Apotekergade de sidste tre fredage i maj. Går det godt med at få solgt standene og lokke kunder til, så fortsætter det i juni og juli.

Haderslev: Boheme, A Sarees Story og MG er gået sammen om at lave basar i Apotekergade.

Tre fredage i træk - den 14. maj, den 21. maj og den 28. maj - har de lejet pladsen modsat deres butikker i Apotekergade, hvor de så vil udleje stande.

- Vi vil gerne som butikker vise, at man kan bruge pladsen til noget. Der er mange gode pladser rundt om i byen, som man kan bruge. Det gør de rigtig godt på Gravene - og det vil vi også gerne her, siger Jette von Dippe, indehaver af MG.

Annonce

Butikschef i Boheme, Lillian Gaardsvig ser frem til, at der de sidste tre fredage i maj vil være op mod 15 stande, som vil sælge lige præcis det, som de har lyst til. Om det er overskud fra kasserne på loftet eller nogle hjemmelavede ting, det blander arrangørerne sig ikke i, men lejer man en stand, så har man den til rådighed mellem klokken 10 og 18:

- Jeg håber, at der er mange, som vil kigge forbi og være en del af det, siger hun.

- Det vil være rigtig godt, hvis det kan være med til, at man bruger byen hele vejen rundt, supplerer Nilsa.

- Der vil også blive solgt lidt godt til ganen. Der vil være masser af hygge, siger Jette.

Hvis det bliver en succes i maj, så har de tre initiativtagere allerede aftalt med kommunen, at der er mulighed for at forlænge perioden, hvor de tre butikker lejer pladsen i Apotekergade, så der også kommer til at være basar om fredagen i juni og juli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Respekt!

Annonce