Annonce
Ugeavisen Haderslev

Smugkig på Burger Shack: Forvandlingen er i gang

Thomas Christensen fra Arkitekter Syd fortæller om byggeriet af den kommende Burger Shack-restaurant på Omkørselsvejen, der efter planen åbner omkring årsskiftet. Foto: Stine Hygum
I slutningen af året åbner Burger Shack ved Dammen. Det er Arkitekterne Syd, der står bag tegningerne til den nye restaurant, hvor der er masser af udsigt.
Annonce

Haderslev: Håndværkerne er allerede i gang i den tidligere McDonalds-bygning, der fra omkring nytår kommer til at være hjemsted for Burger Shack på Omkørselsvejen.

Det er den lokale ejendomsinvestor Palle Seide, der overtager bygningen til årsskiftet, men allerede nu er håndværkerne i gang med at forvandle vision til virkelighed.

Her kan man se, hvordan facaden på Burger Shack kommer til at se ud, når den åbner ved Omkørselsvejen. Der bliver træbeklædning på facaden og orange stålplader. Illustration: Arkitekter Syd Aps

Thomas Christensen fra Arkitekter Syd står bag bygningens nye udvendige udseende og han kan allerede nu løfte sløret for, hvordan den nye bygning kommer til at se ud.

- Der kommer til at være helt nye vinduespartier i. Det bliver store panoramavinduer. Der kommer også til at være træbeklædning på facaderne og orange stålplader, siger han og tilføjer:

- Der kommer til at være masser af udsigt. En super udsigt fra både restaurant og kontor.

Annonce

Restaurant og kontor

Den store bygning bliver i øvrigt delt op i to afdelinger.

- Selve restauranten bliver på over 600 kvadratmeter og i to etager, ligesom dengang der var McDonalds. Derudover kommer der til at være et kontor på omkring 200 kvadratmeter. Den del af bygningen blev i McDonalds-tiden brugt som  personalerum, siger Thomas Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Annonce