På en god fredag langer Bageriet Max 900 fastelavnsboller over disken, og salget har tordnet afsted siden coronadagene, da vi gik derhjemme og kedede os.
Copy link address
Ninna Pirchert nipi@dagbladetholstebro.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Mens Lærke Bang Pilgaard med øvede hænder lukker dejen om fyldet, har hendes kolleger, Chenette Rosenbeck (forrest) og Lisbet Mose Jeppesen, travlt med andre opgaver for at nå det fælles mål med at få en masse nybagte fastelavnsboller klar til kunderne. Foto: Morten Stricker -
Jesper Sander og Monica Juul er her ved at lægge sidste hånd på dagens produktion af fastelavnsboller med flødeskum og køre dem væk sammen med andre konditorkager. Foto: Morten Stricker -
Monica Juul er 24 år og udlært konditor, og det er hendes første fastelavnstid hos Bageriet Max. - Jeg spiser ikke selv flødekager, men de gammeldags fastelavnsboller har jeg svært ved at lade stå, indrømmer Monica, der her har gang i sprøjteposen. Foto: Morten Stricker -
Flødeskum er ikke bare flødeskum. Der er tilsat forskellige smage. I dag er det solbær, nougat samt karamel og Sarah Bernhardt. Den med jordbærsmag er også pyntet med en fræk, rød marcipantunge. Foto: Morten Stricker -
Jobbet som bager betyder, at vækkeuret ringer tidligt. - Det hjælper, når det er ens egen forretning, siger Jesper Sander, der har en ugentlig fridag samt fri hver anden weekend. Foto: Morten Stricker -
Lisbet Mose Jeppesen har en pladefuld fastelavnsboller klar til ovnen, mens hendes kollega, Chenette Rosenbeck, arbejder koncentreret med at lægge en klat marcipanmasse på alle de små, firkantede dejstykker. Foto: Morten Stricker