Annonce
Holstebro Onsdag

Direktør går på pension og sælger virksomhed til afdelingsleder og kollega i branchen

Vestjydsk Elektro vil i det daglige blive ledet af Søren Obel Pedersen, der har været ansat i virksomheden i mere end 34 år - de seneste mange år som afdelingsleder. Pressebillede


Annonce

Holstebro: Direktør Kaj Leth har efter mange år som både ejer og leder af Vestjydsk Elektro valgt at gå på pension.

Den 1. december skete der derfor en forretningsoverdragelse af Vestjydsk Elektro ApS, der har til huse på Lundholmvej 51 i Holstebro, til Alderslyst Elektro A/S i Silkeborg.

Vestjydsk Elektro har været ejet af Kaj Leth siden 2001, men virksomheden har rødder tilbage i 1946.

Kaj Leth har valgt at sælge virksomheden til sin mangeårige afdelingsleder, Søren Obel Pedersen, samt en god kollega inden for branchen, Alderslyst Elektro A/S. Her forventer direktør Finn Rasmussen en god synergi mellem de to virksomheder.

Vestjydsk Elektro ApS har sin force inden for salg og service af elektromotorer, gear og pumper. Alderslyst Elektro A/S har ud over traditionelle motorsystemer gennem mange år beskæftiget sig med servosystemer, el-styringer og opbygning af specialmaskiner.

Alderslyst Elektro A/S blev grundlagt i 1977 af Frederik Rasmussen og ejes i dag af Finn Rasmussen.

- Så det er to veletablerede virksomheder, der nu forener deres styrker, lyder det i en pressemeddelelse.

Vestjydsk Elektro vil i det daglige blive ledet af Søren Obel Pedersen, der har været ansat i virksomheden i mere end 34 år - de seneste mange år som afdelingsleder.

- Kunder såvel som leverandører vil derfor ikke mærke den store forskel i den daglige kontakt med virksomheden, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce