Annonce
Holstebro Onsdag

Kok med ambitioner går i køkkenet hos Holstebro-restaurant

26-årige Simon Vestergaard glæder sig til at skulle arbejde som kok i Restaurant Phønix' helt nye køkken. Pressebillede
26-årige Simon Vestergaard glæder sig til at tage hul på et nyt kapital i sin kokke-karriere i jobbet som kok på Restaurant Phønix, hvor han skal være med til at sikre restaurantens ambitiøse, gastronomiske mål.

Holstebro: Restauratør Michael Lehm, der driver Restaurant Phønix i Holstebro, er både glad for og stolt af at kunne præsentere en ny kok i sin restaurant på Sønderlandsgade.

Simon Vestergaard hedder han og er 26 år, og han skal altså indgå i teamet på restauranten.

- Han skal være med til at sikre vores ambitiøse, gastronomiske mål, siger Michael Lehm i en pressemeddelelse.

Annonce

Simon er vokset op i Stoholm. Han flyttede til Sjælland for at tage sin kokke-uddannelse. Han har arbejdet på Kiin Kiin, der er en af verdens meget få thailandske restauranter med en Michelin-stjerne, på franske Brasserie Florentz og det nordiske gourmetspisested, Restaurant Vigen.

Inden jobbet på Phønix har han arbejdet på andre restauranter i Holstebro.

Blandt andet fra arbejdet på Michelin-restauranten har Simon taget store ambitioner med om at præsentere stor smag og smuk mad på en nytænkende måde.

- Det glæder vi os meget til at kunne præsentere for vores gæster på Restaurant Phønix, tilføjer Michael Lehm.

Lokale råvarer

Simon ser frem til at arbejde i det helt nye køkken, - der er bygget op efter en brand i restaurationskøkkenet i februar, - hvor der er alt, hvad man kan ønske sig, når der skal kreeres mad og kræses for gæsterne.

- Jeg er helt enig i Restaurant Phønix holdning til mad om, at miljø og gode råvarer er de grundlæggende elementer for at kunne skabe det bedste, konstaterer Simon Vestergaard, der fortsætter:

- Jeg er glad for udfordringen med at skulle skabe god mad baseret på råvarer fra lokale producenter.


Jeg er helt enig i Restaurant Phønix holdning til mad om, at miljø og gode råvarer er de grundlæggende elementer for at kunne skabe det bedste

Simon Vestergaard, kok


Og netop det lokale er vigtigt hos Restaurant Phønix.

- Det betyder meget for os, at vi kan inddrage det lokale i vores køkken, siger Michael Lehm, som er medejer og igangsætter af restauranten.

- Og Simon kan med sin baggrund hos en nordisk gourmet-restaurant bidrage med meget i den henseende, tilføjer han.

Simon bor i Holstebro med sin kæreste og hund, og han er udtaget til Cateringlandsholdet under Fonden Dansk Gastronomisk Union.

- Jeg glæder mig rigtigt meget til også at tage den udfordring op. Det bliver super-spændende at se, hvad det fører til, lyder det fra landsholdskokken.

Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Sundhed? - Det handler om balancen af maden på tallerkenen

Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

I Anoucks parcelhushave kan alle blomsterne spises

Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Du er selv en dyr pige

Holstebro Onsdag

Dag 10 efter mystisk kro-brand: Flere borgere har henvendt sig til politiet med tip

Holstebro Onsdag

Det skal i fremtiden være slut med vandkaos i byen

Holstebro Onsdag

Hold fri, når du holder ferie

Holstebro Onsdag

Helena og Trine skal gøre Holstebro stolte ved OL

Holstebro Onsdag

Stor interesse for den nye festival på Restaurant JA

Holstebro Onsdag

Denne gang skal anlægget fyldes med tilskuere

Holstebro Onsdag

Her foregår genoptræningen på golfbanen

Holstebro Onsdag

Grænsehandel: Så meget skal du spare, før turen er tjent hjem

Holstebro Onsdag

Mandens forklarings-gen

Holstebro Onsdag

Hjemme hos fitnessinstruktøren serveres der både asiatiske retter og mormormad

Holstebro Onsdag

Hvorfor jeg ville være ejendomsmægler?: Det er sådan et sexet erhverv

Holstebro Onsdag

Indsatsleder om brand på Borbjerg Mølle Kro: - Bliv væk og lad os arbejde

Holstebro Onsdag

Havekreds uden bestyrelse: Kom ud af busken

Holstebro Onsdag

Efter et år med pandemi og ny direktør: Gråkjær er blevet markant bedre til at tjene penge på sine byggerier

Holstebro Onsdag

På tur rundt til syv bordeller i det vestjyske: En rystende dag

Holstebro Onsdag

Kaster håndklædet i ringen - kan ikke skaffe personale: Jensens Bøfhus lukker tre aftener om ugen

Holstebro Onsdag

Klub er ved at anlægge sin tredje udendørs padelbane

Holstebro Onsdag

En sommerlejr for familier, der har det svært

Holstebro Onsdag

Vægterne går aftenturen - men i en kortere periode

Holstebro Onsdag

Lukning af minkindustrien ser ud til at tage sølvmågen med i faldet

Annonce