Annonce
Holstebro Onsdag

Kok med ambitioner går i køkkenet hos Holstebro-restaurant

26-årige Simon Vestergaard glæder sig til at skulle arbejde som kok i Restaurant Phønix' helt nye køkken. Pressebillede
26-årige Simon Vestergaard glæder sig til at tage hul på et nyt kapital i sin kokke-karriere i jobbet som kok på Restaurant Phønix, hvor han skal være med til at sikre restaurantens ambitiøse, gastronomiske mål.

Holstebro: Restauratør Michael Lehm, der driver Restaurant Phønix i Holstebro, er både glad for og stolt af at kunne præsentere en ny kok i sin restaurant på Sønderlandsgade.

Simon Vestergaard hedder han og er 26 år, og han skal altså indgå i teamet på restauranten.

- Han skal være med til at sikre vores ambitiøse, gastronomiske mål, siger Michael Lehm i en pressemeddelelse.

Annonce

Simon er vokset op i Stoholm. Han flyttede til Sjælland for at tage sin kokke-uddannelse. Han har arbejdet på Kiin Kiin, der er en af verdens meget få thailandske restauranter med en Michelin-stjerne, på franske Brasserie Florentz og det nordiske gourmetspisested, Restaurant Vigen.

Inden jobbet på Phønix har han arbejdet på andre restauranter i Holstebro.

Blandt andet fra arbejdet på Michelin-restauranten har Simon taget store ambitioner med om at præsentere stor smag og smuk mad på en nytænkende måde.

- Det glæder vi os meget til at kunne præsentere for vores gæster på Restaurant Phønix, tilføjer Michael Lehm.

Lokale råvarer

Simon ser frem til at arbejde i det helt nye køkken, - der er bygget op efter en brand i restaurationskøkkenet i februar, - hvor der er alt, hvad man kan ønske sig, når der skal kreeres mad og kræses for gæsterne.

- Jeg er helt enig i Restaurant Phønix holdning til mad om, at miljø og gode råvarer er de grundlæggende elementer for at kunne skabe det bedste, konstaterer Simon Vestergaard, der fortsætter:

- Jeg er glad for udfordringen med at skulle skabe god mad baseret på råvarer fra lokale producenter.


Jeg er helt enig i Restaurant Phønix holdning til mad om, at miljø og gode råvarer er de grundlæggende elementer for at kunne skabe det bedste

Simon Vestergaard, kok


Og netop det lokale er vigtigt hos Restaurant Phønix.

- Det betyder meget for os, at vi kan inddrage det lokale i vores køkken, siger Michael Lehm, som er medejer og igangsætter af restauranten.

- Og Simon kan med sin baggrund hos en nordisk gourmet-restaurant bidrage med meget i den henseende, tilføjer han.

Simon bor i Holstebro med sin kæreste og hund, og han er udtaget til Cateringlandsholdet under Fonden Dansk Gastronomisk Union.

- Jeg glæder mig rigtigt meget til også at tage den udfordring op. Det bliver super-spændende at se, hvad det fører til, lyder det fra landsholdskokken.

Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Ingen er som alle andre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Når mobilen motioneres

Holstebro Onsdag

Daginstitution er vild med vilje

Annonce