Annonce
Holstebro Onsdag

Nanna er klar med sin fagprøve hos Matas

Nanna Rabjerg sætter i sin fagprøve hos Matas i Nørreport Centret fokus på en hudplejeserie. Pressebillede

Holstebro:  Nanna Rabjerg er elev hos Matas, og hun er klar til at holde sin fagprøve hos Matas i  Nørreport Centret i uge 15 fra den 12. april til den 17. april.

I sin fagprøve har hun fokus på det danske brand, Beaute Pacifique, og dets videnskabeligt dokumenterede hudplejeserie.

- Forhåbentligt kommer ugen til at gå bedre end først antaget, da statsminister Mette Frediksen fra den 13. april har givet adgang for, centre under 15000 kvadratmeter igen kan  byde velkommen, siger Nanna Rabjerg og tilføjer:

Annonce

- I starten var jeg bekymret over, hvilken betydning det ville få for min fagprøve, men det har gjort, at jeg har tænkt ud af boksen.

Hun har arrangeret en live-aften på butikkens Facebookside, "Matas - Nørreport Centeret Holstebro". Desuden har hun planlagt aktiviteter i butikken - blandt andet konkurrencer og håndaktiviteter.

- Men allermest håber jeg, at vores søde konsulent, Gitte fra Beaute Pacifique, må komme ud og scanne huden med sin ultralyds-hudscanner. Det foregår lidt ligesom en graviditetsscanning bare på huden i ansigtet, og dermed kan Beaute Pacifique give den bedste, personlige rådgivning om valg af produkter skræddersyet til lige præcis kundens hud, forklarer Nanna Rabjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

En vatpind i halsen

Holstebro Onsdag

Kom ud at gå i skoven

Annonce