Annonce
Holstebro Onsdag

Restaurant henter køkkenchef i København

Fra venstre ses restaurantchef og medejer Emil Andreasen, den nye assisterende køkkenchef Morten Trap Andersen og køkkenchef og medejer Jakob Jensbye. Pressebillede
Morten Trap Andersen er ansat som ny assisterende køkkenchef på restaurant JA, og han skal sikre kontinuitet i køkkenet, når Jakob Jensbye går på barselsorlov.

Holstebro: Under nedlukningen har Restaurant JA brugt tiden på at lave take away, men også på at lægge planer for fremtiden.

Og det har resulteret i, at de to unge indehavere af restauranten i det gamle jernstøberi, Emil Andreasen og Jakob Jensbye, har ansat Morten Trap Andersen som ny assisterende køkkenchef.

Han flyttede fra Struer til København i 2004 for at uddanne sig til kok og blev udlært på Restaurant Lumskebugten på Esplanaden, og de seneste ni år har han været køkkenchef på Restaurant Pastis i Gothersgade.

Annonce

- Morten har arbejdet som køkkenchef på den kendte restaurant i København, der hører til en af hovedstadens absolut bedste restauranter. Jeg er stolt over, at Morten har valgt at arbejde for os. Hans kompromisløshed, når det kommer til kvalitet og valget af gode råvarer, flugter det fuldstændigt vores tankegang, fortæller Jakob Jensby i en pressemeddelelse.

For Morten Trap Andersen var det et let valg at flytte fra København og hjem til det vestjyske.

- Vi flyttede hjem til lokalområdet for at få mere tid sammen med familien og være tættere på bedsteforældrene. Det er vi kommet i Mejdal, hvor vi flyttede til i starten af året, fortæller den nye assisterende køkkenchef.

Med ansættelse af Morten Trap Andersen vil restauranten sikre kontinuitet i køkkenet, når Jakob Jensbye skal på barselsorlov inden for en god måneds tid.

Private middage

Det nye ansigt i køkkenet er også en del af udviklingen hos Restaurant JA.

- Under nedlukningen har vi prøvekørt et koncept med at tilbyde eksklusiv Private Dining, altså private, eksklusive middage i folks eget hjem, og det er faldet rigtigt godt ud. Vi har blandt andet været på Mors og flere steder i Holstebro-området. Der er ingen tvivl om, at det marked er i stigning, og det er vi i fuld gang med at udbygge. Der er allerede bestillinger i bogen de kommende måneder, fortæller Jakob Jensbye.

Nedlukningen er også brugt til at opgradere vinkælderen.

- Vi har investeret voldsomt i at opgradere vinkortet ud fra ønsket om, at vinen til maden, bliver en oplevelse i sig selv, påpeger Emil Andreasen, der er restaurantchef og medejer.

Han står i spidsen for 14 tjenere, og i køkkenet huserer udover Jakob Jensbye og Morten Trap Andersen også kokken Henriette Bæk Laursen og to kokkeelever.


Det ser ud som om, at vi lander med et yderst tilfredsstillende økonomisk resultat på nogle hundrede tusinder i overskud efter, at vi har investeret i restaurantens fremtid under nedlukningen, så det er vi selvfølgeligt tilfredse med.

Jakob Jensbye, køkkenchef og medejer


Selvom restauranten har haft udfordringer i sit første lev år, som følge af flere corona-nedlukningerne, er de to unge iværksættere landet positivt - både når det gælder driften og økonomien.

- Det ser ud som om, at vi lander med et yderst tilfredsstillende økonomisk resultat på nogle hundrede tusinder i overskud efter, at vi har investeret i restaurantens fremtid under nedlukningen, så det er vi selvfølgeligt tilfredse med, siger Jakob Jensbye og tilføjer:

- Det skyldes en enorm opbakning, som vi også ser i forbindelse med genåbningen. Vi har ikke  anvendt muligheden for hjælpepakker, og det er vi utroligt stolte af.

Regnskabet endnu ikke er afsluttet, men tanken er at investere overskuddet i vækst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

En vatpind i halsen

Holstebro Onsdag

Kom ud at gå i skoven

Annonce