Annonce
Holstebro Onsdag

Vind biografbilletter til feel good-drama

Jessie Buckley spiller rollen som Rose-Lynn, der har en blakket fortid og en fabelagtig stemme. Pressebillede
I samarbejde med Scanbox Entertainment Denmark udlodder Holstebro Onsdag tre gange to billetter til filmdramaet Wild Rose, der får premiere i blandt andet Big Bio Holstebro den 23. juli.
Annonce

Holstebro/Danmark: - Et velspillet og originalt drama fuld af fantastisk musik.

Sådan beskriver Biografklub Danmark Wild Rose, der er klubbens niende og næstsidste film i denne sæson. En filmsæson, der er blevet forsinket på grund af coronapausen.

Wild Rose får premiere i Big Bio Holstebro og i andre biografer landet over torsdag den 23. juli.

I samarbejde med Scanbox Entertainment Denmark udlodder Holstebro Onsdag tre gange to billetter til feel good-dramaet på lærredet, og du kan deltage i konkurrencen om biografbilletterne.

Filmen handler om Rose-Lynn, der har en blakket fortid og en fabelagtig stemme.

Selv om hun er født og vokset op i Glasgow, har hun altid identificeret sig med countrystjernerne fra USA. Hendes store drøm er at flytte til Nashville og slå igennem som sanger, men drømmen om at stå på The Grand Ole Opry med skinnende cowboystøvler og eget band synes meget langt væk, når man bor i Skotland, er alenemor til to og arbejder som rengøringskone.


Rose spilles af stortalentet Jessie Buckley, som har begejstret publikum og anmeldere verden over med sin karisma og fremragende sangstemme.

Biografklub Danmark.


Med hjælp fra sin chef, som skaffer Rose et møde med en legendarisk radiovært ved BBC, og et par hårde verbale sandheder fra sin mor, Marion, er Roses vej til lykken måske kortere, end hun tror.

Vind biografbilletter

I samarbejde med Scanbox Entertainment Denmark udlodder Holstebro Onsdag tre gange to billetter til filmen Wild Rose:

Sådan deltager du i konkurrencen:

Skriv Wild Rose-konkurrence i emnefeltet på en mail og send den til onsdag@bergske.dk.

Opgiv venligst navn, adresse, mobilnummer og svaret på konkurrencens spørgsmål:

"Hvad er navnet på den skuespillerinde, der spiller hovedrollen i filmen som Rose-Lynn?"

Sidste frist for at sende mailen er tirsdag den 21. juli klokken 12.

Vinderne får direkte besked.

- Rose spilles af stortalentet Jessie Buckley, som har begejstret publikum og anmeldere verden over med sin karisma og fremragende sangstemme. I rollen som Roses mor ses den oscarnominerede skuespiller Julie Walters, der blandt andet er kendt fra "Mamma Mia!", "Calendar Girls" og Harry Potter-filmene. Julie Walters er en af Storbritanniens mest elskede skuespillere, skriver Biografklub Danmark om de to hovedrolleindehavere.

Jessie Buckley (til højre) og Julie Walters spiller rollerne som mor og datter, der har ses i et gruppekram med de to børn. Pressebillede

- "Wild Rose" er ikke en musical, men er fuld af musik og især musikkens styrke. På den måde er dramaet både livsbekræftende og opløftende, mens den handler om livets sværeste beslutninger og en fejlbarlig hoverkarakter, skriver Kino.dk om filmen.

Musikken er skrevet til filmen og synges af Jessie Buckley.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce