Frederik Lange er fjerde generation af slagtermestre med efternavnet Lange, der driver forretning i Skolegade. Sammen med sit personale er han klar til at levere mad til påskens familiesammenkomster.
Copy link address
Ninna Pirchert nipi@dagbladetholstebro.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Fiskefilet og leverpostej er et hit, når familier og venner mødes i påsken. Slagtermester Frederik Lange har her nogle af frokost-retterne klar på et fad til kunderne. Foto: Johan Gadegaard -
Efter coronatiden har Slagter Lange oplevet, at der sidste år blev holdt mange af de fester, som pandemien havde udskudt. - Og det er ligesom om, at folk ikke er stoppet med at få holdt de fester endnu, lyder Frederik Langes erfaring. Foto: Johan Gadegaard -
- Med et pålægsfad eller et tapas-bræt er der mulighed for, at gæsterne kan vælge, hvad de gerne vil have, siger Frederik Lange som en forklaring på deres popularitet. Foto: Johan Gadegaard -
En spegepølse er en røget, dansk pølse, der er fremstillet af hakket kød, spæk og krydderier. Og spegepølse kan danskerne spise året rundt - også i påsken. Foto: Johan Gadegaard -
Hjemmelavet pålæg er et hit på listen over mad ud af huset. I slagterforretningen kan personalet også mærke, at der går ekstra meget pålæg op til påske. Foto: Johan Gadegaard