Annonce
Horsens Posten

Derfor flytter butik fra stort torvelokale til færre kvadratmeter midt på gågaden - særligt to ting er årsagen til adresseændringen

Ann Å flytter til august fra Torvet og ind i Søndergade 11. Med flytningen følger en hverdag med færre omkostninger og mere liv ved butikken, forklarer indehaveren om valget. Foto: Line Kyed
Indehaver af Ann Å ønsker mere liv ved sin forretning og lavere omkostninger. Det rette tilbud har gjort, at butikken flytter 300 meter hen ad Søndergade og dermed væk fra Torvet 2.

Ann Å: Flere kunder foran butikken og færre omkostninger.

Det er hovedårsagen til, at Susanne Vinstrup, der er indehaver af butik Ann Å på Torvet 2, har valgt at rykke forretningen til Søndergade 11.

1. august overtager hun det nye lejemål.

Annonce

- Vi har fået et godt tilbud på lokalet i nummer 11, og vi vil gerne ned i den anden ende af byen, hvor der er mange flere mennesker. Samtidig kan vi halvere vores omkostninger, husleje, el og varme med videre, ved at flytte, fortæller Susanne Vinstrup.

Samme mængde varer

Susanne Vinstrup understreger, at Horsens er et godt sted at have forretning, men at hun ikke længere er begejstret for selve placeringen ved Torvet.

- Vi ligger ud til en stor plads, hvor der ikke sker noget. Det er et ganske ubrugeligt område foran kirken, mener hun.

Torvet 2 er et stort lejemål, og butik Ann Å har ikke længere brug for den mængde kvadratmeter, fortæller indehaver af butikken, Susanne Vinstrup. Den historieske bygning på Torvet 2 har gennem tiden blandt andet lagt mursten til en biograf, en urmager og fotoforretning samt diskoteker. Foto: Line Kyed

Om den nuværende adresse forklarer Susanne Vinstrup:

- Ideen var, at udlejer skulle i gang med at lave lejligheder ovenpå, men det er ikke blevet til noget. Det er ærgerligt, for Ann Å har ikke længere brug for pladsen deroppe, og vi betaler jo for det. Jeg håber, der kan komme en anden lejer, der kan bruge det, siger hun, der understreger, at flytningen ikke kommer til at påvirke forretningens udvalg.

- Varesortimentet bliver det samme. Selvom vi går ned i kvadratmeter, så gør det ikke den helt store forskel, når vi skal til at indrette det nye butikslokale. Måske bliver der mindre luft mellem stativerne, men det skal nok blive en stor butik, for vi får 220 kvadratmeter butik at gøre godt med, siger hun.

Annonce

Tilfreds med mindre

Det nuværende lejemål på Torvet tæller 374 kvadratmeter i stueplan og 265 på den indskudte etage over stueetagen. De mange kvadratmeter er dog ikke længere noget, Ann Å-indehaveren ser en fordel i for hendes forretning.

- De der kæmpebutikker er slet ikke in mere for en butik som min, og med flytningen får vi stadig store vinduer at dekorere på. Jeg er tilfreds med mit valg, lyder det fra Susanne Vinstrup.

Ann Å har i dag to ansatte, herunder Susanne Vinstrups søn, Benn Vinstrup, der er medindehaver af forretningen. Han og stedets anden ansatte rykker begge med over i den nye butik. Susanne Vinstrup har derudover netop tilbud en elev at begynde i butikken.

- Nu, hvor vi kommer til at spare nogle penge på omkostninger, så kan vi da bruge det på mere personale. Det er vigtigt med god service og vejledning i butikken, siger Susanne Vinstrup.

Butik Ann Å åbnede i marts 2015 på Torvet i Horsens. Fra uge 19 holder hun og det øvrige Ann Å-team flyttesalg i butikken på Torvet.

Den historieske bygning på Torvet 2 har gennem tiden blandt andet huset en biograf, en urmager og fotoforretning samt en overgang diskoteker. Bygningen er i dag ejet af Horsens Ejendomsinvest A/S.

1. august overtager indehaver af butik Ann Å det nye forretningslokale på Søndergade 11. Forretningen har haft til huse på Torvet 2 siden marts 2015. Foto: Line Kyed
Efter halvandet år er det nu lykkedes erhvervsudlejningsfirmaet Nordicals at få forretningslokalet på Søndergade 11 udlejet. Butik Kontinué har i et længere stykke tid fået lov til at udstille nogle af varer i butiksvinduerne i Søndergade 11. 1. August flytter Ann Å ind på adressen. Arkivfoto: Line Kyed

Nu, hvor vi kommer til at spare nogle penge på omkostninger, så kan vi bruge det på mere personale.

Susanne Vinstrup
Annonce
Horsens Posten

Byrådsmedlemmer har fået én med penslen - så farverige har du næppe set dem før

Annonce
Horsens Posten

Flere end 600 til folkefest i Østerhåb: Nu er bydelens nye biodiverse legeplads indviet

Annonce
Horsens Posten

Bar røv i 60’erne og Giro 413: Kom med på en tidsrejse gennem tre årtier med musik, mennesker og mad

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Pølsevogn holdt stand mod hotdog i 64 år, men med Stinne skete der en lille revolution og måske venter en ny

Horsens Posten

Hvad laver de i City Horsens?

Horsens Posten

Har du også prøvet det? At have en klassekammerat, som på trods af svære odds har klaret sig godt

Horsens Posten

Indehaver af to midtbybutikker åbner nu midlertidig forretning i Hospitalsgade - der er tre grunde til netop det valg

Horsens Posten

Slip væk fra zombier på Fængslet: 'Løvens Hule'-deltagere spærrer dig inde bag lås og slå

Horsens Posten

Sleepbag rykker ind i nye gamle lokaler: Vi udvikler os og kigger ud i Europa

Horsens Posten

Evan Blender nyder at komme på byens beværtninger: Nu vil han og sønnen skrive en bog om de brune værtshuse i Horsens

Horsens Posten

Som barn flygtede Admir med sin familie fra krigens rædsler i Bosnien - nu er deres integrations-succes endt på museum

Horsens Posten

Studerende gæster poolbar i Rædersgade - besøget indgår i deres eksamensopgave

Horsens Posten

Ny type butik i bytorvet har fået særlige vilkår: Centerdirektør ser det som en håndsrækning og et bidrag til både nytænkning og variation for centret

Horsens Posten

Fødselsdagsfest i fangernes gamle fort: Se hvad Fængslet har skabt gennem 10 år

Annonce