Annonce
Horsens Posten

Fik du læst: De modtog avisens "Du gør det godt"-buketter

Horsens Posten har den seneste måned kørt serien "Du gør det godt - Ugens Smil". Her modtog fire personer en buket og en anerkendelse for at gøre noget særligt for andre. Hvis du ikke har nået at læse artiklerne, kan du finde dem i denne artikel. Foto: Line Kyed
150 horsensianer indgav deres nomineringer til serien "Du gør det godt - Ugens Smil". Avisen udvalgte fire kandidater, der alle sammenmed anerkendelsen modtog en buket blomster for deres indsats.

Horsens:19. januar spurgte Horsens Posten på avisens Facebook-side læserne, hvem, der fortjener en smuk buket for et varmt smil og en håndsrækning i en kold tid, hvor det meste er lukket ned?

150 valgte at nominere en bekendt, og heraf udvalgte redaktionen på Horsens Posten fire personer, der på hver deres måde har gjort en forskel. Alle fire fik overrakt en buket blomster fra Tromborg Blomster, og der blev lavet en artikel om de glade modtagere med udtalelser fra de, der havde nomineret dem.

Se eller gense artiklerne her nedenfor.

Ambulancetjeneste og brandvæsen nyder godt af Mettes bagværk

Mette Braskhøj Bust-Hansen. Foto: Line Kyed

Horsens: Mette Braskhøj Bust-Hansen var Horsens Postens første ud af i alt fire modtagere af avisens "Du gør det godt"-anerkendelse.

Hun blev indstillet til anerkendelsen af ambulancebehandler og lægeassistent hos præhospitalet Horsens, Ole Skindhøj, der i sin indstilling skrev følgende:

"Kære Horsens Posten. Hvem, skal have en buket, men i virkeligheden burde få meget mere anerkendelse og tak og måske endda komme i betragtning som årets borger, er en kvinde der hedder Mette Braskhøj Bust-Hansen. Hun er sygeplejerske og mor til tre. Alligevel har hun efterhånden i mange år bagt utallige lækre og velsmagende kager og småkager til sygehuset, ambulancetjenesten, brandvæsnet. Hver jul bager hun ca. 6000 julesmåkager og kører rundt med eller sender med posten. Jeg ved, at hun endda laver særlige portioner til folk med glutenallergi. Hun er en af de helt særlige mennesker, der udelukkende er drevet af at glæde andre og sprede smil og glade maver i en hård og stresset hverdag, og særligt i den her tid, gør det en stor forskel."

Læs hele artiklen om Mette Braskhøj Bust-Hansen her.

Mormor og hjemmeskolelærer - Lone Buck blev indstillet af sin datter

Mormor Lone Buck med børnebørnene Silke, 7, Lykke, 9, og Sander 12 år. Foto: Line Kyed

Horsens: Lone Buck blev indstillet af sin datter Ulla Buck, der gerne ville give sin mor et offentligt skulderklap for at træde til som hjemmeskolelærer for børnebørnene.

Hun blev overrasket af avisen og Tromborg Blomster, og fra den glade mormor og hjemmeskolelærer lød det:

- Jeg var helt smadret om aftenen de første dage, for det er jo lang tid siden, jeg har haft små børn. Men jeg har virkelig nydt det så meget og set det som en fantastisk og enestående mulighed for at have tid sammen med mine skønne børnebørn.

Læs hele artiklen her.

Dan - ægtemand og far er en stor støtte i en svær tid

Hovedgård: Dan Ravnsbjerg Lynge Mikkelsen er bosat i Hovedgård med sin familie, hustru Trine og parrets to små børn.

Dan og Trine Ravnsbjerg Lynge Mikkelsen. Foto: Line Kyed

Trine Ravnsbjerg Lynge Mikkelsen blev sidste år syg, og siden har hendes mand Dan sørget for at skabe en stabil hverdag for sin familie. For den betydelige indsats valgte Trine Ravnsbjerg Lynge Mikkelsen at indstille ham til avisens "Du gør det godt"-anerkendelse.

Artiklen kan læses her.

Veninden Annemette er der altid

Susan Mariela Friis (t.v.) og Annemette Lindholm. Foto: Line Kyed

Tvingstrup: Annemette Lindholm modtog anerkendelsen for sit venskab og sin støtte til veninden Susan Mariela Friis.

Om sin veninde Annemette Lindholm udtalte Susan Mariela Friis blandt andet:

- Annemette er et fantastisk menneske. Hun lytter og opmuntrer og er god at tale med. Hun har været med til at holde mig oppe, når det i perioder har været meget svært. Hun er simpelthen den bedste.

Susan Mariela Friis blev for otte år siden kørt ned på cykel i midtbyen og pådrog sig derved en hjernerystelse, som hun stadig er generet af. Derudover har hun været igennem en periode med stress og en længere periode med udredning.

Hele artiklen om de to veninder kan læses her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce