Annonce
Horsens Posten

Rock Nalle, kopiband og Bike'n Beer sikrede korshærsugen en syngende start

Lokale Bike'n Beer overrakte lørdag Kirkens Korshærs varmestue en check på 33.235 kroner, som blev modtaget med stor glæde af blandt andre korhærsleder Kirstine Madsen (t.v.) og bestyrelsesformand Tove Hansen (t.h.). Privatfoto
Korshærsugen fik en solid start med musik og pengedonation - og bidrag strømmer ind fra private, firmaer og klubber til den lokale varmestue.
Annonce

Horsens: Lørdagens støttekoncert på Horsens Ny Teater med Kim Larsen-kopibandet En Lille Pose Støj blev afviklet for fuldt hus og sparkede dermed Korshærsugen godt i gang.

- 77-årige Rock-Nalle gav også fire numre og sang sig ind i alles hjerter. Han fortalte om dengang, han for 25 år siden fik hjælp i Kirkens Korshær i Odense, hvor han blev hjulpet tilbage på sporet, fortæller korshærsleder Kirstine Madsen om det, hun kalder en forrygende koncert.

Lokale Bike'n Beer havde stablet en støtteevent på hjulene, hvor der skulle trampes i pedalerne på bedste vis, fordi kilometerne udløste støttekroner til den lokale varmestue fra sponsorerne. Det svedige arrangement satte coronaen en stopper for. Men den økonomiske støtte i form af en check på 33.235 kroner tilfaldt alligevel det gode formål.

Den blev overrakt i forbindelse med koncerten, som var sponseret af Familien Hede Nielsens Fond, Leif Hede Nielsen, Rotary Foundation, Ingrid og Erling Nielsens Mindefond og Horsens Folkeblads Fond. Dermed lander det samlede overskud fra lørdagen på den gode side af 60.000 kroner.

Annonce

Nye frivillige i køkkenet

Varmestuen oplever, at mange bakker om om korshærsugen ved at lave små lokale indsamlinger - fra indholdet af bødekassen til en donation på en krone for hver solgt øl på værtshuset. Både Gorms og Spisekammeret leverer i løbet af ugen mad til varmestuens brugere.


77-årige Rock-Nalle gav også fire numre og sang sig ind i alles hjerter.

Kirstine Madsen


Det store opbakning viser sig også i varmestuens køkken. Frygten for smitte med corona har fået nogle frivillige til at holde en pause med deres indsats, og derfor kiggede lederen efter en kok eller kogekone til at lave mad nogle gange om ugen. Ellers kunne hverdagen ikke hænge sammen. Den ide er nu sat på stand-by.

- Der er dukket nye frivillige op, så indtil videre er det løsningen i køkkenet, fortæller Kirstine Madsen.

Rock Nalle var dagens overraskelse på scenen. Han er her med til at holde checken, som Bike'n Beers overrakte til den lokale varmestue. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Forfattere sender julehilsner

Annonce