Bo Bech blev en stjerne i den kulinariske verden med avantgardistiske retter på sin restaurant Paustian. Nu har han blikket rettet mod et landsted på Sjælland, som skal blive et lille hotel med restaurant. (Arkivfoto). Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix Indland Kokken vil tæt på råvarerne i naturen Med nyskabende restauranter, kogebøger og tv-formater bag sig er originalitet blevet Bo Bechs kendetegn. 31. marts fylder kendiskokken 50 år. - + Del artikel Del Del Print Kopiér link 31 mar. 2022 kl. 07:05 /ritzau/ Annonce Mest læste Indland Danske ulve er aktive om natten for at undgå mennesker Annonce Indland FAKTA: Noma-kok og ambassadør er optaget i Kraks Blå Bog Annonce Indland Kronprinsen og Annika Aakjær er nye navne i kendt opslagsværk Annonce Annonce Forsiden netop nu Lars Hjortshøj og Tina Bilsbo skilles efter 26 år sammen Indland Seniorforsker får arkæologipris for mange års forskning i Jelling Indland Statsborgerskab kræver rigtige svar om Børsen-brand og Aqua Brostrøm: Stor risiko for kritisk overbelastning af sygehuse Mest læste Annonce Seneste nyt Indland FAKTA: Indfødsretsprøve giver 45 minutter til 45 spørgsmål Indland Odense Kommune klar til at droppe advokatfirma efter dokumentar Indland Nu begynder forundersøgelser af brintrør til Tyskland Plan for tredje stik til alle voksne kommer i december Antal indlagte med corona er det højeste siden marts Ny aftale øremærker 11 ugers barsel til begge forældre Nu har de første danskere fået MitID: Sådan fungerer NemID's afløser Annonce