Annonce
Smitte med E. coli-bakterien STEC sker som oftest via forurenede fødevarer, ved smitte fra en anden person eller ved direkte eller indirekte kontakt til kvæg, får og geder. Derfor er smittekilden i Danmark ofte produkter af oksekød, ikke-varmebehandlede mælkeprodukter eller andre fødevarer som for eksempel spiseklare grøntsager, salatgrønt, grøntsagsspirer og bær, der er forurenet med afføring fra køer. (Arkivfoto). Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Indland

Tre børn har haft akut nyresvigt efter større E. coli-udbrud

Seruminstituttet efterforsker et udbrud med en E. coli-bakterie, som indtil videre omfatter 13 personer.
Annonce

Mest læste

Indland

Danske ulve er aktive om natten for at undgå mennesker

Annonce
Indland

FAKTA: Noma-kok og ambassadør er optaget i Kraks Blå Bog

Annonce
Indland

Kronprinsen og Annika Aakjær er nye navne i kendt opslagsværk

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Lars Hjortshøj og Tina Bilsbo skilles efter 26 år sammen

Indland

Seniorforsker får arkæologipris for mange års forskning i Jelling

Indland

Statsborgerskab kræver rigtige svar om Børsen-brand og Aqua

Brostrøm: Stor risiko for kritisk overbelastning af sygehuse

Mest læste

Annonce

Seneste nyt

Indland

FAKTA: Indfødsretsprøve giver 45 minutter til 45 spørgsmål

Indland

Odense Kommune klar til at droppe advokatfirma efter dokumentar

Indland

Nu begynder forundersøgelser af brintrør til Tyskland

Plan for tredje stik til alle voksne kommer i december

Antal indlagte med corona er det højeste siden marts

Ny aftale øremærker 11 ugers barsel til begge forældre

Nu har de første danskere fået MitID: Sådan fungerer NemID's afløser

Annonce