Annonce
Kerteminde Ugeavis

JME VVS får dobbelt så meget plads: Nu giver chefen igen rundstykker til de ansatte

Johnni Christiansen, medejer og direktør i JME VVS, synes, at firmaet nu har nået en god størrelse med de 15 ansatte. Foto: Mette Louise Fasdal
I løbet af fire år er JME VVS gået fra at være fem ansatte til nu at være 15. Derfor har der længe været brug for flere kvadratmeter. Nu får firmaet nyt domicil.
Annonce

Kerteminde: - Nu genoptager vi rundstykkerne om fredagen, siger Jonni Christiansen med et smil.

Han er direktør og medejer af JME VVS, og hver fredag klokken 6.30 spiser han rundstykker med de ansatte i virksomheden.

Eller det vil sige: Det gjorde han.

Siden han og kompagnonen, Kasper Rasmussen, overtog virksomheden i 2016 efter Jørgen Mohr Ernst, er firmaet vokset. Da de overtog, var der fem ansatte. I dag er der 15, og det betyder, at der opstod et mindre bilkaos på Longsvej i Kerteminde, hvor firmaet holder til, når fredagen blev skudt i gang med fælles morgenmad.

Derfor er det ved at være noget tid siden, at det skete sidst, fortæller Jonni Christiansen.

Derfor har han og Kasper Rasmussen længe været på jagt efter mere plads.


Nu genoptager vi rundstykkerne om fredagen.

Jonni Christiansen, medejer af JME VVS


I 2019 kom virksomheden ud med et overskud på 2,1 millioner kroner før skat. Det er mere end ti gange højere end året før, hvor overskuddet før skat var 192,447 kroner.

Annonce

Fra Longsvej til Kohaven

Nu får JME VVS så endelig mere plads. Faktisk bliver der 1. november dobbelt så mange kvadratmeter at boltre sig på, når firmaet rykker ind på Kohaven. Og de kunder, som foretrækker at lægge vejen forbi firmaet på cykel for at betale deres faktura, skal nu træde cyklen op i den anden ende af byen.

Jonni Christiansen fortæller, at der faktisk er mange af de private kunder, der stadig foretrækker at betale nu og her personligt.

Johnni Christiansen og hans kompagnon, Kasper Rasmussen, er ikke bange for at kaste sig ud i nye og anderledes opgaver. Foto: Mette Louise Fasdal

Firmaet går fra at have 300 kvadratmeter til 600 kvadratmeter, og det bliver nu også muligt at have lager på samme adresse. Hidtil har der til det været lejet en gammel garage ved Falck-stationen i Kerteminde.

- Her får vi også mulighed for at få en port, så vi kan lukke af. Det har vi manglet på Longsvej,  fortæller Johnni Christiansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Lær at tegne manga

Kerteminde Ugeavis

Revydirektør klar med nyt initiativ

Annonce