Annonce
Det er rabarber-sæson lige nu, og derfor har madblogger Pernille Janbæk Jørgensen netop eksperimenteret sig frem til en opskrift på rabarbersnittet med hvid chokolade. Foto: Mette Louise Fasdal
Kerteminde Ugeavis

Bondemad på menuen: Pernille deler sine madeksperimenter fra bondegårdens køkken virtuelt

I to år har Pernille Janbæk Jørgensen fra Urup lokket besøgende ind i sit virtuelle køkkenværksted på bloggen "Bondemad." Hun har også en facebook - og instagram-konto med samme navn, hvor hun svøber sine følgere ind i bondegårdslykke og andre positive betragtninger fra sin hverdag på landet.
Annonce
  • Det er rabarber-sæson lige nu, og derfor har madblogger Pernille Janbæk Jørgensen netop eksperimenteret sig frem til en opskrift på rabarbersnittet med hvid chokolade. Foto: Mette Louise Fasdal
  • På familiens bondehård har Pernille Janbæk Jørgensen en prangende køkkenhave, hvor hun gerne henter ingredienserne til de opskrifter, hun udtænker i køkkenet og lægger på sin blog. Foto: Mette Louise Fasdal
Kerteminde Ugeavis

Fløjte- og klaverkoncert i Kerteminde Kirke

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Vandlaboratoriet ved Fjord&Bælt får nye beboere

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Mich Vraa holder foredrag på Kerteminde Bibliotek

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Julie vandt særlig pris og mødte statsministeren: - Jeg er meget perfektionistisk

Kerteminde Ugeavis

Åbent hus med koncert i Musik- og Kulturskolen i Kerteminde

Kerteminde Ugeavis

Marie Carmen Koppel gæster Lundsgaard Gods

Kerteminde Ugeavis

Kerteminde Bibliotekerne giver igen i år en boggave

Kerteminde Ugeavis

Mød politikerne ansigt til ansigt

Kerteminde Ugeavis

Syng med - og hyg dig med Munkebokoret

Kerteminde Ugeavis

Charlotte fortæller om sit livs krise

Annonce