Annonce
Ugeavisen Kolding

Boligejere inviteres til webinar om energirenovering

Undervejs i webinaret kan man stille spørgsmål til eksperterne fra Kolding Kommune og Energistyrelsens rådgivningstjeneste Sparenergi.dk. Foto: Kolding Kommune.
Annonce

Kolding: Det kan virke som en stor og uoverskuelig opgave at energirenovere sit hus. Derfor inviterer energieksperter fra Kolding Kommune og Energistyrelsens rådgivningstjeneste Sparenergi.dk alle husejere i Kolding Kommune til et gratis webinar den 9. december fra kl. 17-18 med tips og gode råd til konkrete energitiltag.

- Alle er velkomne til arrangementet, men især husejere med energimærke E, F eller G bør sætte et stort kryds i kalenderen. Energimærke er en skala for boliger, som går fra A til G, hvor G er mindst energivenligt. I boliger med et lavt energimærke er der som udgangspunkt et stort potentiale for at lave gode og rentable klimavenlige tiltag, der mindsker det årlige varmeforbrug, fortæller energikoordinator hos Kolding Kommune, Torsten Zink Sørensen.

Alle boligejere med energimærke E, F og G har fået en invitation til webinaret direkte i e-boks, men alle boligejere, der vil høre nærmere om energirenovering, er velkomne. Der er dog begrænset deltagerantal på 100 efter først til mølle-princippet. Tilmeld skal ske på kolding.dk senest den 8. december 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce