Annonce
Ugeavisen Kolding

For Jens og Anne er tandproteser kunst

Efter tre år som kolleger i en anden klinik har tandteknikerne Anne Ejsing Andreasen og Jens Dao startet deres eget sted under navnet Vores Tandtekniker. Foto: Steffen Nielsen
To unge tandteknikere har startet egen klinik i Jernbanegade, hvor de har forsøgt at skabe en hjemlig stemning.
Annonce

Kolding: I venteværelset står en blød sofa foran en væg udsmykket med et vue over en brostensbelagt gade, og inde i selve klinikken er det hvide tapet på to af væggene udskiftet med et billede af en lækker sandstrand.

Vores Tandtekniker i Jernbanegade 5 ligner ikke en hvilken som helst anden tandteknikerklinik, og det er ikke tilfældigt, understreger de to ejere, 26-årige Anne Ejsing Andreasen og 29-årige Jens Dao, som åbnede deres nye klinik i starten af juni.

- Vi forsøger at gøre det hyggeligt, og vi har fået rigtig god respons. Der er endda folk, som spørger, om de ikke må tage et billede af klinikken, siger Jens Dao.

- Man skal føle sig hjemme her, tilføjer Anne Ejsing Andreasen.

De to er begge uddannet tandteknikere og har de seneste tre år arbejdet sammen på en anden klinik i Kolding.

- Og nu var det på tide at starte vores eget sted op, som afspejler, hvem vi er, forklarer Jens Dao.

Annonce

Kunstværker

For begge tandteknikere er det vigtigt hele tiden at følge med den nyeste udvikling, og de kan lide at nørde med deres fag.

- Vi ser mange lande, som er længere end os i forhold til det her med naturligheden, og der prøver vi hele tiden at følge med og udvikle os, siger Anne Ejsing Andreasen.

Faktisk går de to tandteknikere så meget op i tandproteser, at de har oprettet en instagramside med billeder af proteser, som har over 5000 følgere i hele verden.

- Vi havde tænkt, at det ville være fint, hvis der bare var 100, der fulgte os, så det er helt vildt. Vi har også fået flere henvendelser fra tandteknikere i udlandet, som spørger, hvordan vi laver vores proteser.

- Vi ser proteser som et kunstværk, for man kan lave dem, så de ser helt ægte ud, og vi laver dem efter folks personlighed. Tit viser de os et billede af, hvordan tænderne engang så ud, og så laver vi proteserne efter det. Vi prøver at lave dem så naturlige som muligt, så vi laver også nogle små skævheder i tænderne og får tandkødet til at se naturligt ud, siger Jens Dao.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Vågn nu op

Annonce