Annonce
Ugeavisen Kolding

Lokalt firma investerer i eksklusive italienske vine

Andreas Thomsen (til venstre) og Lau Christensen har valgt at investere i Vinnu.dk, som arbejder med vine fra Italien. PR-foto
Annonce

Kolding: Lau Christensen og Andreas Thomsen, indehavere af marketingfirmaet Meresalg Marketing, som holder til i Volkerts Fabrikker i Kolding, har valgt at investere i Vinnu.dk.

- Det er den personlige relation til udvalgte italienske vingårde og ikke mindst eksklusivaftalerne, der gør casen interessant for os, siger Lau Christensen i en pressemeddelelse.

Vinnu.dk importerer vin fra fire forskellige regioner i Italien. Fælles for vinhusene er ifølge de nye indehavere, at de udviser en ekstraordinær sans, passion og stolthed for kvaliteten i deres flasker.

I Danmark sidder de helt store importører og supermarkederne på størstedelen af markedet, der udgør cirka 80 procent af vinsalget. Modsat disse importører har Vinnu.dk stor fokus på nichevinene og eksklusivaftalerne, hvor danske restauranter har mulighed for at give deres kunde en særlig oplevelse.

I øjeblikket er der i gang med at blive lagt en marketingplan for 2020, der skal medvirke til at øge kendskabsgraden til vinene fra Vinnu.dk.

Vinene kan kun opleves på udvalgte restauranter eller på vinsmagninger og sælges ikke direkte mellem virksomheden og forbrugeren. Dette er en bevidst strategi i virksomheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce