Annonce
Lokalavisen Assens

Det kører for Irene: Assens-firma har vokseværk

Irene Hørsman har drevet sit servicefirma siden februar 2017, og det bliver ved med at vokse. Foto: Søren Plovgaard
Irene Hørsman startede fra næsten bar bund i 2017. I dag har hun 16 ansatte i sit firma Hørsman Ren Service.
Annonce

Assens: Det er den rene succés.

Det har været én stor optur, siden Irene Hørsman for snart fire år siden etablerede rengørings- og servicefirmaet Hørsman Ren Service i Assens.

45-årige Irene Hørsman begyndte på bar bund, da hun i begyndelsen af 2017 besluttede sig for at blive selvstændig. Siden starten, hvor Irene Hørsman som den første ansatte sin søster Lena Andersen, har firmaet nærmest haft vokseværk måned for måned.

Hørsman Ren Service startede som et firma under Tæppeladen, som Irene Hørsmans mand Niels Hørsman driver. Men i oktober sidste år valgte de at skille firmaet ud, så det fik sit eget cvr-nummer.

Sidste år ved samme tid var der otte ansatte i Hørsman Ren Service. I dag er medarbejderantallet fordoblet, så der nu er 16 personer på lønningslisten.

Irene Hørsman fortæller, at hun har mindst 50 borgere fra Assens tilknyttet firmaet på et såkaldt fritvalgsbevis. Det betyder, at de borgere, der er bevilget rengøring fra kommunen, frit kan vælge mellem en privat og en kommunal udbyder.

Irene Hørsman tilskriver en del af firmaets succes til de forhold, at mange borgere er begyndt at prioritere deres tid endnu mere end tidligere og derfor lægger flere og flere serviceopgaver ud til eksterne aktører.

Og det er ikke kun i Assens Kommune, at man støder på servicebiler fra Hørsman Ren Service.

- Jeg har en bil i Odense hver evig eneste dag, fortæller Irene Hørsman.

Annonce

Nu med to vinduespudsere

Hun har lovet sig selv, at der det næste stykke tid skal skrues lidt ned for tempoet af ansættelser i firmaet.

- Ellers ender det med, at jeg ikke kan overskue det længere. Jeg har ansat bogholder Britt Larsen til at ordne regnskab. Det brugte vi tidligere en del tid på, men jeg vil hellere ud i marken og deltage i arbejdet end sidde hjemme og ordne regnskab, siger Irene Hørsman.

Vinduespudser Roger Langton fra Assens har endnu sin første månedsløn til gode hos Hørsman Ren Service. Han trak første gang i firmatøjet 1. november, og nu skal han sammen med firmaets anden vinduespudser Kim Tolberg dække det voksende marked for vinduespolering.

Roger Langton har 19 års erfaring som vinduespudser og har tidligere drevet selvstændig vinduespolerervirksomhed i Assens, så han er fortrolig med byen og egnen.


Jeg har ansat en bogholder til at ordne regnskab. Det brugte vi tidligere en del tid på, men jeg vil hellere ud i marken og deltage i arbejdet end sidde hjemme og ordne regnskab

Irene Hørsman


Arbejdsopgaverne i Hørsman Ren Service kan være både små og store. Fra pensionister, der har brug for en times rengøring hver anden uge, og til HD Ejendommes administrationsbygning i Odense, hvor der lægges væsentlig flere kræfter i.

Det er desuden fast praksis, at de ansatte hos Hørsman Ren Service altid følges ad to og to på arbejdsopgaverne.

Vinduespudser Roger Langton pudser nu vinduer for Hørsman Ren Service. Han har 19 års erfaring i branchen. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Allstars i Assens

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Se fanbrevet til brygmesteren i Assens: - Efter en halv porter begynder jeg at nynne - efter en hel er verden smukkere...

Annonce