Annonce
Lokalavisen Assens

En cykeltur med ekstra mange udfordringer

Der var i år hele to donationer til Red Barnets Familieoplevelsesklub i Assens. Fra overrækkelsen er det fra venstre Jens Jacob Dühr, Ideal Advokatfirma, Keld Arne Bille, Red Barnets Familieoplevelsesklub, Ivan Sløk, Totalbanken, Ole Jacobsen, Folkebladet, Anne Algreen-Ussing, Red Barnets Familieoplevelsesklub, Ove Nygaard, Nygaard & Co., Aksel Jørgensen, Kop og Kande/Vinum og Jan Thybo, Bilhuset Thybo. Det var femte år i træk, at Tour de Four donerede penge til Familieoplevelsesklubben, mens Ideal Advokatfirma var repræsenteret for første gang med et flot beløb på 10.000 kroner. Foto: Søren Plovgaard
Cykelholdet Tour de Four kunne i sidste uge donere 175.000 kroner til Red Barnets Familieoplevelsesklub i Assens.
Annonce

Aarup: - Med ønsket om alt godt og en stor hilsen fra hele Tour de Four-holdet og de tilhørende sponsorer overrækkes hermed et donationsbeløb på 175.000 kroner.

Sådan lød det torsdag eftermiddag fra Ove Nygaard, da repræsentanter for cykelholdet Tour de Four og Red Barnets Familieoplevelsesklub havde sat hinanden stævne i Totalbanken i Aarup.

Cykelholdet, der består af Ivan Sløk, Aksel Jørgensen, Jan Thybo, Ove Nygaard og Ole Jacobsen, har siden 2016 hver sommer cyklet fra Assens til Skagen som et led i et projekt med at skaffe penge til velgørenhed.

Siden starten for fire år siden er det hvert år lykkedes de lokale pedaltrampere at lægge på det indsamlede beløb. Sidste år kunne Tour de Four således donere et rekordstort beløb på en kvart million kroner til Red Barnets Velgørenhedsklub i Assens.

Hele velgørenhedsprogrammet har i år fundet sted i skyggen af covid-19, og på den baggrund var det imponerende, at årets resultat blev på 175.000 kroner.

Det traditionsrige velgørenhedsarrangement på Hotel Aarup Kro måtte således aflyses hele to gange. Velgørenhedsarrangementet rejser normalt et betydeligt beløb til det gode formål.

Annonce

Råd til flere ture

Anne-Algreen Ussing, frivillig i Red Barnets Familieoplevelsesklub i Assens, takkede for endnu en flot donation fra Tour de Four:

- Vi er meget glade for jeres opbakning og for de mange penge, vi har fået de sidste år. Det har givet til da nogle ekstra ture, og det betyder også, at vi kan give vores familier nogle oplevelser, som koster en del mere end det, vi ellers ville være i stand til, fortalte Anne Algreen-Ussing, der samtidig kunne oplyse, at der for tiden ikke er plads til flere i Red Barnets Familieoplevelsesklub.

- Vi overvejer i øjeblikket, om vi skal oprette klub nummer to, sagde Anne Algreen-Ussing.

Familieoplevelsesklubben havde for tre uger siden alle afsted til Legoland, og sidste år havde klubben også takket være rekorddonationen fra Tour de Four råd til at give en ekstra julegave til børnene.

Annonce

10.000 kroner ekstra oveni

Ved sammenkomsten i Totalbanken diskede advokat Jens Jacob Dühr fra Ideal Advokatfirma i øvrigt op med en lille overraskelse i form af en donation på 10.000 kroner.

Baggrunden er den, at advokatfirmaet for nogle uger siden åbnede et afdelingskontor i Erhvervspark Assens.

- I stedet for de sædvanlige flasker vin ved receptionen ønskede vi os penge til at støtte Red Barnet. På grund af coronaen kom der desværre ikke helt så mange mennesker til receptionen, som vi havde håbet, men så har vi selv lagt lidt til, forklarede Jens Jacob Dühr.

Tour de Four-holdets fem medlemmer beslutter sig senere på året til, om man også en sjette gang vil træde i pedalerne og cykle strækningen mellem Assens og Skagen i den gode sags tjeneste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce