Annonce
Lokalavisen Assens

Gitte er trofast som få: Har arbejdet 30 år på Broen i Assens

Gitte Irene Hansen nåede at arbejde på Plum og Interacoustic i Assens, inden hun i 1990 kom til virksomheden Broen A/S i Assens. Her har hun nu været i 30 år. Privatfoto

Forleden hang der dannebrogsflag i fabrikshallen hos virksomheden Broen-Lab A/S i Assens, og på pakkebordet lå der gaver og blomster.

Anledningen var, at firmaets trofaste medarbejder Gitte Irene Hansen, Nørrevænget 5 i Assens, torsdag den 29. oktober kunne fejre 30-års jubilæum som ansat i det kendte Assens-firma.

Gitte Irene Hansen arbejder i virksomhedens forskellige produktionsenheder. Lige nu foregår det på toholdsskift på grund af situationen omkring covid-19, og det kan godt være lidt af en udfordring for et udpræget A-menneske som Gitte Irene Hansen, der for første gang i 30 år prøver at være på aftentur.

Gitte Irene Hansen er udlært i Ebberup Brugs, men her passede butikstiderne dårligt, når hun også skulle passe sine to børn. Hun fik arbejde på Plum og siden Interacoustic i Assens, inden hun blev ansat i Broen A/S.

Lab-afdelingen blev solgt fra til et investeringsselskab i starten af 2015 og skiftede navn til Broen-Lab A/S.

Gitte Irene Hansen kunne i denne uge fejre 30-års jubilæum på Broen-Lab A/S. Privatfoto

Gitte Irene Hansen blev begavet fra mange sider på sin jubilæumsdag. Hun fik rullegardiner af Broen-Lab A/S, og fra hendes kolleger var der whisky- og vandglas samt lækkerier fra Guldsmed Fru Larsen.

Når Gitte Irene Hansen holder fri fra arbejde, bruger hun gerne tiden sammen med venner og familie og hygger sig sammen med sit barnebarn på 16 måneder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Flere gratis intimkoncerter

Annonce