Annonce
Lokalavisen Assens

Grillejer overrasket: Tvunget til at flytte

Grillhjørnet lukker i uge 43. Forretningen flytter til en ny placering på Nørre Allé. Foto: Søren Plovgaard
Der bliver ikke plads til Grillhjørnet, når Aldi i Assens bygger ny forretning. Men grillen har allerede fundet en ny placering i byen.
Annonce

Assens: Thao Tran har drevet Grillhjørnet fra en plads ved dagligvareforretningen Aldi på Nørre Allé i 12 år.

Men nu er hun blevet tvunget til at flytte sin grillforretning.

Der er nemlig ikke blevet plads til Grillhjørnet, efter Aldi fra mandag den 13. oktober begynder rive den eksisterende Aldi-butik ned og udvide med en ny discountforretning på området, hvor der etableres 70 nye parkeringspladser.

Derfor flytter Grillhjørnet et par hundrede meter længere mod nord i Nørre Allé til en placering på en grund ved siden af møbelforretningen Vestmark.

Det kom som lidt af en overraskelse for Thao Tran, da hun fik beskeden om, at hun ikke længere kan drive sin forretning fra den nuværende placering på Nørre Allé.

Grillhjørnet, der ejes af Tulip, er en klassisk grillbar, som ud over de traditionelle fastfood-retter som hotdogs, ristede pølser og burgere også sælger chinabokse.

Det er her på denne grund på Nørre Allé, at kunderne fremover vil finde Grillhjørnet. Grillbaren forventes at åbne i de nye omgivelser i december. Foto: Søren Plovgaard

- Jeg modtog et brev fra Aldi om, at de havde opsagt kontrakten med Tulip. Den kontrakt havde jeg ikke været opmærksom på eksisterede, da jeg overtog grillen, fortæller Thao Tran, der helst var fortsat med Grillhjørnet på den nuværende adresse.

Grillhjørnet lukker i uge 43, og Thao Tran forventer at åbne Grillhjørnet på den nye adresse i Nørre Allé inden udgangen af året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce