Annonce
Lokalavisen Assens

Kathrine og Andreas brænder for musicalgenren: Nu arrangerer de stor støttekoncert i Ebberuphallen

Andreas Hougaard støtter sin kone Kathrine K. Andersens karriere som sanger. Arkivfoto: Michael Bager
Sangeren Kathrine K. Andersen og hendes mand Andreas Hougaard fra Strærup har arrangeret en musicalkoncert i Ebberuphallen fredag den 10. juni. Overskuddet går ubeskåret til projektet 'Fra lille til stor - Ebberup gror'.

Strærup/Ebberup: Andreas Hougaard fra Strærup måtte for nogle år siden droppe sit job i Politiet. Han led af posttraumatisk stressforstyrrelse ,og han har nu skiftet arbejdet hos ordensmagten ud med en ny tilværelse på det store landsted Egelygård i Strærup, som han og hans kone Kathrine K. Andersen købte for fire år siden og siden har sat i stand.

I en længe på gården har de indrettet to nye lejligheder, som de lejer ud gennem udlejningsmarkedspladsen AirBnb, og Andreas Hougaard har også fået mere tid til at støtte Kathrine K. Andersen, som ved siden af sit job hos Fyns Politi i Assens også plejer en sangkarriere, der fylder mere og mere i hendes liv. Hun er desuden voice coach og har sine egne øve- og undervisningslokaler i Strærup.

Andreas Hougaard tager sig af mange praktiske opgaver i forbindelse med Kathrine K. Andersens musikalske engagementer og opgaver. Han har efterhånden opbygget et pænt netværk indenfor branchen - særligt i musicalgenren - og er god til at planlægge.

Annonce

Og det har der været god brug for de seneste måneder, for Andreas Hougaard har nemlig påtaget sig opgaven med at stable en musicalkoncert på benene i Ebberuphallen fredag den 10. juni.

Titlen på koncerten er Musical Highlights, og den er kommet i stand, fordi parret gerne vil støtte det aktuelle projekt 'Fra lille til stor - Ebberup gror', som lokale ildsjæle har arbejdet med i et års tid. Overskuddet fra koncerten går ubeskåret til projektet.

- Ebberup samler penge ind til en ny legeplads. Det vil vi gerne støtte op omkring, for vi har også selv børn, der går på skolen. Vi vil i det hele taget gerne støtte gode lokale projekter, og derfor laver vi nu denne musical i hallen, fortæller de.

Har hyret de bedste

Det koster 45.000 kroner at lave en musicalkoncert som den i Ebberuphallen. Det gør det blandt andet, fordi Andreas Hougaard og Kathrine K. Andersen har hyret nogle af landets bedste musicalsangere til at optræde i hallen. På plakaten er musicalperformerne Katrine Skovbo, Lars Mølsted, Diluckshan Jeyaratnam og Kathrine K. Andersen samt pianisten Thomas Bornø.

Musical Highlights finder sted omtrent et år efter Kathrine K. Andersens seneste optræden i Ebberuphallen. Dengang var hun solist ved en familiekoncert, hvor hun kastede sig over en masse kendte hits og ballader fra en række populære tegnefilm.

Kathrine K. Andersen da hun for nogle år siden optrådte i tv-programmet 'All Together Now'.

Kathrine K. Andersen har de senere år fået stadig flere engagementer. Tidligere kunne hun synge for to flasker rødvin, men de tider er forbi.

- Når vi som familie skal leje Kathrine så meget ud, synes vi også, at vi skal have noget for det, siger Andreas Hougaard, der ofte ordner Kathrines kontrakter.

Kathrine K. Andersen indrømmer da også gerne, at det nogen gange kan være svært at få kalenderen til at hænge sammen.

- Jeg har nok efterhånden to sangjobs om ugen. Det er typisk sang til begravelse midt på ugen og et festarrangement i weekenden, fortæller Kathrine K. Andersen og tilføjer, at hun allerede har noteret 10 bookinger i kalenderen i august, hvor der typisk er mange bryllupper.

Nu glæder parret sig til at bidrage til at bidrage til projektet 'Fra lille til stor - Ebberup gror' med en musicalkoncert lidt ud over det sædvanlige i Ebberuphallen fredag den 10. juni.

Jeg har nok efterhånden to sangjobs om ugen. Det er typisk sang til begravelse midt på ugen og et festarrangement i weekenden.

Kathrine K. Andersen
Sangeren Katrine Skovbo medvirker i Ebberup. Pr-foto
Sangeren Lars Mønsted medvirker i Ebberup. Pr-foto
Deluckshan Jeyaratnam. Pr-foto

Musical Highlights i Ebberup

Koncerten Musical Highlights finder sted i Ebberuphallen fredag den 10. juni klokken 19.30.

Følgende kunstnere medvirker i Musical Highlights: Kathrine K. Andersen, Thomas Bornø, Katrine Skovbo, Peter Mølsted og Diluckshan Jeyaratnam.

Billetter koster 100 kroner stykket og kan bestilles via netportalen www.billet.dk

Musicalen i Ebberup har modtaget støtte fra flere sponsorer. Fynske Bank Fonden har doneret 25.000 kroner, mens Spar Ebberup har givet med 15.000 kroner. Også Fipros, HH Tømrer og Bindingsværk, Vilsmark Auto, Vestfyns Fodboldgolf og Royal Flyt har ydet økonomisk støtte.

Annonce
Lokalavisen Assens

Nu bliver de første snublesten lagt i Assens

Annonce
Lokalavisen Assens

Tilbygning rives ned og bygges op igen: Nye og mere moderne toiletforhold på vej på havnen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Læser undrer sig: Hvorfor står der nu Nelle Mose på skiltet?

Lokalavisen Assens

Peter Schmeichel drager på sin første turné - giver én koncert på Fyn: Faren insisterede på, at han skulle lære et instrument

Lokalavisen Assens

Efter 32 år med blomsterbutik i Assens: Åse har sidste arbejdsdag 31. maj

Lokalavisen Assens

Ægteparret Sanne og Jesper knokler løs i lille fodboldklub: - Vi tæller ikke timerne

Annonce