Annonce
Lokalavisen Assens

Kendt ejendomsmæglerbutik vil booste købekraften: Støtter lokalt handelsliv med 15.000 kroner

EDC Assens håber at booste det lokale butiksliv med en donation på 15.000 kr. Fra venstre: trainee Cecilie Norman Larsen, medindehaver Lars Pilekær, ejendomsmægler Regina Lemmicke samt medindehaver Søren Aksglæde. Foto: PR
Forskånet for nedlukning har EDC Assens haft et forrygende travlt år. Nu donerer ejendomsmæglerforretningen 100 handelsstands-vouchers som opbakning til byens øvrige erhvervsdrivende.

Assens: Mandagens delvise, nationale genåbning af detailhandelen giver håb om, at gågaderne rundt omkring i landet snart vil genlyde af flere raske skridt og summende snak, end det har været tilfældet de seneste måneder.

Hos EDC Assens har medarbejderne også savnet at se handlende i byens butiksgade, fortæller indehaver og ejendomsmægler Lars Pilekær. Af samme grund har butikken besluttet at bakke op om de nære erhvervsdrivende ved at donere i alt 15.000 kr. til handelslivet i form af vouchers til Assens Handelsstandsforening. De første 100 personer, der køber et gavekort til handelsstandsforeningen på 500 kr., modtager et bidrag på 150 kr. fra EDC Assens.

- Under nedlukningen har vi været en af de få heldige butikker, som har måttet holde åbent. Vi har kunnet arbejde og tjene penge - faktisk har vi haft møghamrende travlt - og forud for genåbningen har vi derfor spurgt os selv, hvad vi kunne gøre for at bakke op om det lokale butiksliv, fortæller Lars Pilekær.

Annonce

Først til mølle

For at få del i de 15.000 kr. skal du blot lægge vejen forbi EDC Assens-butikken og hente en voucher; denne tager du med som betaling, når du efterfølgende køber dit gavekort til Assens Handelsstandsforening i Strøgbutikken på Østergade.


Folk har taget godt imod initiativet.

Lars Pilekær.


Baseret på de foreløbige reaktioner, ejendomsmæglerbutikken har modtaget, regner Lars Pilekær med, at de 100 vouchers hurtigt får ben at gå på:

- Folk har taget godt imod initiativet, og flere har ringet og sagt, at de synes, det er en rigtig god ide. Det er vi glade for. Men vi er naturligvis heller ikke helt blåøjede; vi savner jo også flere handlende i gaden, mere liv, så flere kunder også kigger ind i vores butik. Det liv skal vi da have tilbage, siger han.

Voucherne udleveres efter først til mølle-princip fra torsdag 4. marts. Gavekortkøb med indløsning af voucher kan finde sted fra fredag 5. marts til torsdag 1. april 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Stadig for høj smitte i Assens: Legepladser spærres af, skole omdannes til teststed og plakater på arabisk og engelsk

Lokalavisen Assens

Fodboldfitness for alle

Annonce