Annonce
Lokalavisen Assens

Skærsliberen er genopstået i Assens

Michael Nielsen på arbejde ved sit slibebord. Privatfoto
Michael Nielsen fra Assens skal være med til at sikre skarpe knive i køkkenskuffen i hele Assens Kommune.

Assens:  Den nye platform Skærsliberen.dk er gået sammen med asseneseren Michael Nielsen, der fremover skal sikre professionel og bæredygtig knivslibning i hele kommunen og bragt lige til døren.

Skærsliberen.dk er et forholdsvis nyt koncept, der skal løse et problem, der findes i alle hustande i Danmark, nemlig slibning af knive. Platformen får lokale knivslibere koblet op til at servicere netop deres område. Og nu er turen altså kommet til byer som Assens, Glamsbjerg, Vissenbjerg, Aarup, Tommerup og Haarby, hvor Michael Nielsen netop er kommet på.

Livet er for kort til sløve knive, mener Michael Nielsen. Privatfoto

- I dag findes der kun et par håndfulde skærslibere i et mere eller mindre professionelt set up, og vi ønsker at matche disse udbydere med de mange millioner hustande, der findes i Danmark og gøre det nemt og bekvemt for både skærsliberne og kunderne, fortæller indehaver Jesper Lajer fra Skærsliberen.dk

Michael Nielsen (foto indsat) er nu tilknyttet Skærsliberen.dk. Privatfoto

Via den nye platform kan kunderne bestille en knivsliber hjem til hoveddøren. Ved at skærsliberen kommer ud til kunderne, opstår der heller ikke problemer med knivloven.

Bestilling og betaling foregår online, og ydelsen er desuden coronavenlig, idet kunden betjenes med afstand, således der ikke behøver at være fysisk kontakt.

Knivslibning er kompromis

Lige nu bliver Skærsliberen.dk konceptet rullet ud i alle postnumre i Assens Kommune.

- Livet er for kort til sløve knive, men enhver knivslibning er et kompromis. I princippet kan man slibe en kniv så skarp, at dens sider til sidst mødes i ét punkt, men i praksis lader det sig ikke gøre. Jeg håndsliber med den nyeste teknologi og gammelt håndværk, siger Michael Nielsen.

Michael Nielsen dækker hele Assens Kommune som skærsliber. Privatfoto

De første bestillinger er allerede begyndt at tikke ind, og Michael Nielsen kan kontaktes på https://skarsliberen.dk/vestfyn

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

93-årige "Mor Karen" blev overrasket med stor buket på Mors Dag: - Hun er mor til syv, bedstemor til 18 og oldemor til 21

Lokalavisen Assens

Heidi var tæt på at gå ned med stress igen: Nu vil hun hjælpe tidligere stressramte med at tage styringen i eget liv

Annonce