Annonce
Lokalavisen Assens

Tandlægehus i Assens udvider: - Vi har taget en stor beslutning

12 af de i alt 20 tilknyttede medarbejdere hos Oris Tandlægerne på Skelvænget i Assens ses her foran nybyggeriet ved tandlægehuset. Fra venstre er det Steffi Larsen, Maria Zoëga, Thomas Holm, Simone Jørgensen, Merete Bech, Julie Bonniksen, Malene Nielsen, Cecilie Bærentsen, Jette Roth, Hanne Lauridsen, Peter Lauridsen og Franck Marker. Foto: Søren Plovgaard
Oris Tandlægerne på Skelvænget bygger til, og om et halvt års tid kan både patienter og ansatte i klinikken se frem til endnu bedre forhold.
Annonce

Assens: Et større og mere handicapvenligt indgangsparti med automatiske døre. Tre nye behandlerrum. Et endnu større venteværelse. Og bedre forhold og mere plads til personalet.

Det er, hvad der venter patienter og ansatte i tandlægeklinikken Oris Tandlægerne på Skelvænget i Assens.

For et par uger siden foretog håndværkerne det første spadestik til en cirka 100 kvadratmeter stor tilbygning ved tandlægehuset. Klinikken er senest udvidet for 12 år siden, hvor klinikkens kapacitet øgedes med 50 procent. Nu øges kapaciteten igen med 50 procent.

Tandlægeklinikken har eksisteret i 43 år, og den har været under kontinuerlig udvikling lige siden. Planerne om den aktuelle udvidelse satte covid-19-situationen imidlertid en stopper for i marts, da klinikken måtte drosle ned i et par måneder og kun kunne holde åbent for akutte behandlinger. Men nu er udvidelsen sat i gang.

Tandlægeklinikken på Skelvænget 4

Der har været tandlægeklinik på Skelvænget 4 i Assens siden 1977, hvor tandlæge Palle Christensen etablerede klinikken.

I 2008 byggede Tandlægehuset Assens ApS to behandlerrum samt et røntgenrum til.

For tre år siden blev tandlægeklinikken en del af tandlægefællesskabet Oris Tandlægerne.

Klinikken ejes i dag af ægteparret Hanne og Peter Lauridsen, Thomas Holm og Franck Marker.

Klinikken beskæftiger i øjeblikket to medarbejdere.

- Det er en stor beslutning, vi har taget. Men vi kan takke vores mange trofaste patienter, som gennem årerne har givet os positive anbefalinger med på vejen, for, at vi nu står i den glædelige situation at skulle udvide klinikken igen, siger Peter Lauridsen, der er medejer af klinikken sammen med Franck Marker, Hanne Lauridsen og Thomas Holm.

Annonce

Kan tilbyde flere ydelser

Peter Lauridsen fortæller, at det er ambitionen at skabe en klinik, hvor det er rart for patienterne at komme, og hvor dagligdagen for de omkring 20 ansatte er præget af faglighed og fællesskab.

Klinikken blev for tre år siden en del af Oris Tandlægerne, der er et fællesskab af tandlæger rundt om i Danmark, og det betød, at klinikken på Skelvænget 4 fik mulighed for at tilbyde patienterne flere ydelser på stedet - blandt andet kirurgi, implantater, fastgørelse af proteser og kosmetisk tandretning.


Vi kan takke vores mange trofaste patienter, som gennem årerne har givet os positive anbefalinger med på vejen, for, at vi nu står i den glædelige situation at skulle udvide klinikken igen

Tandlæge Peter Lauridsen


Tilbygningen forventes at stå færdig i midten af februar. Indtil da vil klinikkens udenomsarealer i mere eller mindre grad være præget af nybyggeriet. Parkeringspladsen inddrages delvist til byggeriet, så Oris Tandlægerne opfordrer brugerne af klinikken til at finde alternative parkeringsmuligheder eller så vidt muligt undgå at tage bilen med, så der altid er plads til de patienter, der er dårligt gående.

Tandlægehsuet på Skelvænget 4 i Assens. I de måneder, hvor udvidelsen af klinikken er i gang, henvises patienterne til en midlertidig indgang til venstre for bygningen. Foto: Søren Plovgaard

Tandlæge Franck Marker fortæller, at der i øjeblikket er særdeles travlt på tandlægeklinikken.

- Vi er stadig i gang med at indhente et stort efterslæb, siden vi åbnede for fuld kraft igen i midten af maj. Der er ingen ledige tider i vores bøger. Alt er booket, men vi knokler på hver eneste dag, siger Franck Marker.

Klinikken har normale åbningstider i hele byggeperioden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Røde Kors samler ind

Lokalavisen Assens

Cirkus i byen

Annonce