Hong gjorde kunderne sure: Nu er den brune sovs tilbage i bøfsandwichen
50-årige Hong Dao har drevet grillbar i det halve af sit liv. Forleden bukkede han under for kundernes krav om, at en bøfsandwich helst skal laves med fed brun sovs til. Men der er meget store regionale forskelle på, hvordan en bøfsandwich serveres, oplyser foreningen De Brune Riddere.
Copy link address
Søren Plovgaard sp@jfm.dk
Annonce
Den gik ikke... Hong Dao har lyttet til kundernes ønsker og serverer nu igen brun sovs til bøfsandwichen i Pølsevognen i Vissenbjerg. Foto: Søren Plovgaard
Sådan ser en bøfsandwich med brun sovs ud hos Pølsevognen i Vissenbjerg. Hong Dao kunne tidligere på ugen meddele, at den var røget ud af sortimentet, men senere fortrød han, og fredag tog han den tilbage på menukortet og efterkom dermed kundernes ønsker. Foto: Søren Plovgaard
Hong Dao introducerede for tre uger siden en ny Skallebølle Burger. Sådan hedder den, fordi han for nylig skiftede kødleverandør til Skallebølle Slagtehus. - Jeg er meget tilfreds med kødet fra Skallebølle Slagtehus. Det har en langt bedre kvalitet, siger Hong Dao. Foto: Søren Plovgaard
Hong Dao har drevet grillbar i Vissenbjerg siden 1997. Foto: Søren Plovgaard
Hong Dao er ud af en rigtig grillbar-familie. Hans lillebror Linh Vu Dao driver Torvegrillen i Assens, mens hans storesøster i flere end 30 år har ejet en af Københavns største grillbarer. Foto: Søren Plovgaard